Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

EKANEΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ... ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ....ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ

Πρώτα ραδιουργεί,  "τρώει" πρωθυπουργούς και μετά θέλει να τον στηρίξουν κιόλας.   Έχει εξυπνότερο η μάνα σου;

Tι θες τώρα κ. Βενιζέλο;

Ζητάς και τα ρέστα;

Ποιος σου είπε να συνεργαστείς με τον Σαμαρά για να εφαρμόσεις  το πιο σκληρό μνημόνιο που δεν πέρναγε με κανέναν άλλον;

Ποιος σου είπε να εκλάβεις το 12% των εκλογών του 2012 σαν εντολή να συνεργαστείς με την Ν.Δ. για "ειδικό σκοπό" ...και να "σώσεις την Πατρίδα" όπως λες;

Το αντίθετο σου είπαν ΟΛΟΙ.

Θα το κάνεις ΚΟΔΗΣΟ (απ όπου και προερχόσουν) σου έλεγαν και αφήνιαζες.

Άλλα εσύ, σαν "ευφυής" αριβίστας και καιροσκόπος, έκανες αυτό που εσύ ήθελες  γράφοντας τους πάντες, φίλους σου και όργανα του κόμματος, στα παλιά σου παπούτσια.
Δες πιο κάτω τι έκανες, πως κατάντησες ένα ιστορικό κόμμα, και άντε στο κάλο μαζί με τον συνέταιρο σου.


Από ρεπορτάζ του Euronews: Τράπεζες τροφίμων παρέχουν δωρεάν γεύματα τα Χριστουγέννων στην Ελλάδα αφού η λιτότητα έχει ισοπεδώσει τα πάντα.


Στην Αθήνα, εκατοντάδες άνθρωποι δημιούργησαν ουρά για να καρπωθούν ένα δωρεάν χριστουγεννιάτικο δείπνο που οργανώθηκε από μια τράπεζα τροφίμων.
Τα επίπεδα φτώχειας ανέρχονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών με πάνω από το 25% των Ελλήνων να βρίσκονται χωρίς δουλειά. Και εκείνοι που έχουν μείνει εκτός εργασίας για περισσότερο από ένα χρόνο δεν παίρνουν πλέον καμία βοήθεια από το κράτος.
Φιλανθρωπικές οργανώσεις αναφέρουν μια απότομη αύξηση του αριθμού των ατόμων που εξαρτώνται από συσσίτια κατά το τελευταίο έτος.
Ο 44χρονος Γιάννης ο οποίος είναι άνεργος, δήλωσε: «Η κατάσταση σε αυτή τη χώρα, στην Ελλάδα, είναι τόσο τραγική. Οι άνθρωποι βασανίζονται από τόσα πολλά προβλήματα. Ήρθα εδώ σήμερα, την ημέρα που γεννήθηκε ο Χριστός, για να ξεχάσω τα προβλήματα μου, να βρω λίγη ζεστασιά, κάποια ειρήνη».
Έτσι απλά…Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος του χάους που έχετε δημιουργήσει κύριοι Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελε Βενιζέλο… Που έχει ψηφισθεί από τον ελληνικό λαό για να τον υπηρετείτε και όχι να τον ρίχνετε στον βούρκο… Που βρίσκεστε στην κυβέρνηση για να μάχεστε για τα συμφέροντα της Ελλάδας και όχι της Ευρώπης και των δανειστών που επιθυμούν την υποδούλωση της…
Και έχετε το θράσος να ζητάτε απειλώντας (χρόνια τακτική της κυβέρνησης σας) την ψήφο για την εκλογή σας…  Βέβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό μιας και μετά την Άνγκελα Μέρκελ, νέος «κολλητός» σας φίλος είναι ο «μεγάλος δημοκράτης» Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν…κουμπαρος του Καραμανλή...
Καληνύχτα κύριοι Σαμαρά και Βενιζέλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: