Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: OΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον Βενιζέλο να πιέζει τους δημοσκόπους να αφήσουν "εκτός Βουλής" το κόμμα του ΓΑΠ και να δώσουν για λόγους επικοινωνιακούς στο ΠΑΣΟΚ ένα ποσοστό που σε κάποιες εταιρείες θα αγγίξει το αστρονομικό νούμερο του 7%.
Μ΄ αυτό τον τρόπο ο Βενιζέλος επιχειρεί να επηρεάσει τούς ψηφοφόρους ώστε να αισθανθούν ότι η ψήφος στο κόμμα του ΓΑΠ είναι χαμένη ψήφος.
Σ΄αυτή την περίπτωση όμως (εάν δεν καταφέρει να μπει στη Βουλή ο Παπανδρέου) ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ανάσα από την αυτοδυναμία. Ετσι ο Βενιζέλος προκαλεί ανήκεστο βλάβη και στη ΝΔ στην προσπάθειά του να διασωθεί.
Το λέμε αυτό μια και οι δημοσκόποι θα εμφανίσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με άθροισμα ποσοστών 60-65% και με την διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα στις 3-5 μονάδες!
Κάποιες μερακλίδικες εταιρείες,
θα κάνουν λόγο ακόμη και για ντέρμπυ.
Από το Μέγαρο Μαξίμου πλέον δεν θέλουν να ακούνε το όνομα Βενιζέλος, ενώ αναζητούν τρόπο να βοηθήσουν τον ΓΑΠ να μπει στη Βουλή-ει δυνατόν και τους ΑΝΕΛ!
Αυτό το επικοινωνιακό παιγνίδι στήνει ο μηχανισμός του Βενιζέλου σε βάρος του Παπανδρέου το κόμμα του οποίου μετακόμισε στην Πανεπιστημίου 47.
Xαρακτηριστική είναι η δημοσκόπηση της Alco για το Ποντίκι>
Προβάδισμα 3% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην Πρόθεση Ψήφου και 3,3% στην Αναγωγή της Πρόθεσης Ψήφου επί των εγκύρων, δίνει νέα δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της εφημερίδας “Ποντίκι” που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 31,6%, ενώ ακολουθεί με 28,6% η Νέα Δημοκρατία.

Τρίτο κόμμα με 4,2% αναδεικνύεται το Ποτάμι, ενώ ακολουθεί με 4,1% η Χρυσή Αυγή και με 3,8% το ΚΚΕ.

Στο 3,6% διαμορφώνεται το ποσοστό που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ, ενώ το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών συγκεντρώνει ποσοστό 2,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: