Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΜΙΑ - Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.(ΦΩΤΟ & VIDEO)

"Όταν έλεγα λεφτά υπάρχουν, αυτό εννοούσα"
Ως «μία άλλη, εναλλακτική, οραματική αλλά και παράλληλα ρεαλιστική, υπεύθυνη πρόταση απέναντι στα ευχολόγια της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπανδρέου το σχέδιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε ομιλία του στην Λαμία.
Μιλώντας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ο Γιώργος Παπανδρέου επέμενε για μία ακόμη φορά ότι είχε δίκιο για την θέση που είχε εκφράσει για το δημοψήφισμα τονίζοντας πως «η λυσσαλέα αντίδραση από τόσα κέντρα όταν το πρότεινα στέρησε από τον Ελληνικό λαό το δικαίωμα να εκφραστεί στα μεγάλα ζητήματα», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών καταλόγισε για μία ακόμη φορά τις ευθύνες στην διακυβέρνηση Καραμανλή,
για την πορεία και τελικά την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο.

Κατηγόρησε «την συντηρητική δεξιά ηγεσία και όσοι ταυτίστηκαν μαζί της» όπως είπε, απευθύνοντας κατηγορίες σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για «πολύ βαριές ευθύνες μιας κλειστής ομάδας που κυβέρνησε τα τελευταία 2,5 χρόνια». Στο ίδιο μήκος κύματος ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε πως αυτά τα τελευταία 2,5 χρόνια οι κυβερνώντες «αποδόμησαν αντί να προωθήσουν το μεταρρυθμιστικό έργο που παρέλαβαν» και παράλληλα συμπλήρωσε πως «απέτυχαν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην προγραμματισμένη εδώ και τρία χρόνια έξοδο από το πρόγραμμα». Συγχρόνως ισομερώς καταλόγισε ευθύνες «στην ηγεσία της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη βελτίωσης των λειτουργιών του κράτους τονίζοντας ότι μέσα από εκεί θα υπάρξουν και πόροι για να χρησιμοποιηθούν στην ανάπτυξη και μάλιστα δικαιολόγησε το παλιό του σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» ότι είχε ακριβώς αυτή την έννοια.
Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία στη Λαμία:

Δείτε φώτο:


ΠΗΓΗ. Lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια: