Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ 2011

Εσωτερικό δημοψήφισμα για την συνέχιση της ύπαρξης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ζήτησε από τα μέλη του κινήματος ο Γιώργος Παπανδρέου θέτοντας επί τάπητος στην πανελλαδική συνδιάσκεψη την πρόταση που του έγινε από το ΠΑΣΟΚ.
«Ήθελα να αποφασίσετε εσείς για την πρόταση που μας έχει γίνει. Της αυτοδιάλυσης του Κινήματος και της μη συμμετοχής μου στις εκλογές. Και θα είμαι έτοιμος να υπηρετήσω όποια σας απόφαση» ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Σχολιάζοντας το πώς έγινε δεκτή η πρότασή του από τη Χαριλάου Τρικούπη επισήμανε ότι «εγώ έκανα πρόταση για εκλογική σύμπραξη.Κάποιοι θεωρούν ακόμα ότι το πρόβλημα είναι προσωπικό. Ή εγώ ή αυτός».
Αναφερόμενος στα όσα έγιναν το 2011 είπε ότι «κανονικά θα έπρεπε να είχα διώξει τους αποστάτες όταν ήμουν Πρωθυπουργός, όπως έκανε ο Τσίπρας.
Και να ερευνηθεί το βρώμικο 2011,

όπως το βρώμικο 1989».
«Μπορεί να έριξαν την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει να ξαναχτίσουμε ενωμένοι το σπίτι μας» συμπλήρωσε.
Αν και εκτίμησε ότι «θα υπάρξει αποτυχία στις προσπάθειες να συνεννοηθούν όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού και να συμπράξουν στα πλαίσια ενός εκλογικού συνασπισμού, παρά τη δική μας ειλικρινή και έντιμη στάση» και έκανε λόγο για την ανάγκη δημιουργίας ενός Εθνικού Σχεδίου για την ανασυγκρότηση της χώρας που υπερβαίνει τις ρυθμίσεις του μνημονίου, γιατί απλά το μνημόνιο δεν απαντά στις αιτίες της κρίσης.
Παπανδρέου για Φώφη: Ζήτησε τη διάλυση του Κινήματος και να μην είμαι υποψήφιος



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι δεν καταλαβαινετε...
ο Παπανδρεου ξεμπροστιασε τον Τσοχατζοπουλο και στιγματισε την πρωθυπουργια Σημιτη..απο τοτε ολο το συστημα Σημιτη..περιξ κολωνακιου..τον κυνηγαει!
Παραλληλα τον κυνηγαει και το Καραμανλικο συστημα σε συνεργασια με τον Τσιπρα..για ευνοητους λογους..
Μονο ο Παπανδρεου ηταν διατεθειμενος να χτυπησει την διαφθορα!...και επεσαν ολοι να τον φανε!!!!