Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

37ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΆΜΦΙΣΣΑ ΕΔΕΙΡΕ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ 2 ΑΤΟΜΑ

Συνελήφθη, στην Άμφισσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, το Σάββατο περίπου στις 18:10΄, προσήλθαν τραυματισμένοι στο Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι λίγη ώρα πριν, σε περιοχή της Άμφισσας, κατόπιν επεισοδίου, ο 37χρονος τους προκάλεσε σωματικές βλάβες στο σώμα και στο κεφάλι, με την χρήση μαχαιριού και μπουλονόκλειδου και αφαίρεσε από την κατοχή τους μικρό χρηματικό ποσό.

Μετά από άμεσες και επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας, ο 37χρονος εντοπίστηκε έξωθεν της οικίας του, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φωκίδας, ενώ τα ανωτέρω αντικείμενα που χρησιμοποίησε για να πλήξει τους δύο παθόντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο 32χρονος και ο 26χρονος διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, προκειμένου να τους παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: