Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

«ΠΑΛΑΒΩΣΕ» Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Μέχρι το τελευταίο… λεπτό της ως πρόεδρος Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν πρόκειται να ησυχάσει και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βάλει εμπόδια στον Αλέξη Τσίπρα.

Αυτή τη φορά, όπως γράφει ο «Μικροπολιτικός», έστειλε  στην Κουμουνδούρου έγγραφο, ζητώντας να αδειάσουν εντός 48 ωρών τα γραφεία του 7ου ορόφου που μισθώνει η Βουλή επί της οδού Μητροπόλεως και τα οποία χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την επαρχία.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ένα από αυτά τα γραφεία ήταν του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο που ήταν πρόεδρος του Συνασπισμού, αλλά δεν ήταν βουλευτής συνεπώς δεν μπορούσε να είχε γραφείο στη Βουλή.
Γιατί όμως προχωρά η Ζωή σε μια τέτοια κίνηση; Τέσσερις είναι οι ενδεχόμενες απαντήσεις: Πρώτον, η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής ενδεχομένως να θέλει την απελευθέρωση των συγκεκριμένων χώρων,
για τη συντήρησή τους και στη συνέχεια την παραχώρησή τους σε άλλους βουλευτές. Δεύτερον, η Ζωή εποφθαλμιά το πρώην γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ , το τρίτο σενάριο είναι ο συνδυασμός των δύο πρώτων και το τέταρτο, απλά να το κάνει για να είναι στην επικαιρότητα και να δυσκολεύει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: