Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ

Μετά τα πανηγύρια και την αποθέωση από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στον Πάνο Καμμένο, όταν ανέβαινε την εξέδρα και αγκάλιαζε τον Αλέξη Τσίπρα το βράδυ των εκλογών, οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει σήμερα να είναι δυο φορές περήφανοι…

Γιατί; Διότι το μεγάλο πολιτικό μέγεθος, που ακούει στο
όνομα Δημήτρης Καμμένος, επιβραβεύτηκε για το ήθος του και τη συνεπή πολιτική του στάση από τον Τσίπρα, ο οποίος τον τοποθέτησε στη θέση του υφυπουργού στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Ο κ. Καμμένος, που πολλοί ίσως να μην τον ξέρουν με το όνομά του, αλλά με το ψευδώνυμο «Porta porta»,
είχε ουκ ολίγες φορές γράψει ακραία και χυδαία υβριστικά σχόλια για όσους ψήφιζαν Μνημόνια, αλλά κυρίως απέναντι σε ομοφυλόφιλους, Εβραίους και… Αριστερούς.
Ενδεικτικά ορισμένα από τα τιτιβίσματά του, τα οποία φρόντισε και έσβησε:
kammenos_dim2
kammenos_dim3

kammenos_dim4
kammenos_dim5
kammenos_dim6
Όταν ο Δημήτρης Καμμένος «αρπάχτηκε» με τη Χρυσοβελώνη
Υπενθυμίζεται, πως τον περασμένο Ιούνιο ο κ. Καμμένος, είχε αναρτήσει στο Facebook, μια φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς, στην οποία αντικατέστησε την επιγραφή «Arbeit Macht Frei» με το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη», εν όψει του δημοψηφίσματος.
Η ανάρτηση είχε προκαλέσει την αντίδραση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ κας Χρυσοβελώνη, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση διαχωρίζοντας τη θέση του κόμματος από τον κ. Καμμένο. Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Καμμένος την έπιασε έξω από τη Βουλή από το χέρι και της είπε: «Άκου να δεις κοριτσάκι μου, άλλη φορά θα είσαι πιο προσεκτική όταν θα αναφέρεσαι στο όνομά μου. Άντε από δω που σ” έχουμε και σε ταϊζουμε!».
Η κα Χρυσοβελώνη του απάντησε ότι αν δεν την αφήσει θα φωνάξει τον φρούραρχο και σήκωσε το κινητό της τηλέφωνο. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δύο άτομα της φρουράς της Βουλής με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να αποχωρήσει, φωνάζοντας της: «Μην ξανατολμήσεις σε ανακοίνωσή σου να βάλεις μέσα το όνομά μου».
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος είχε αναγκαστεί να βγάλει ανακοίνωση λέγοντας: «Η χρήση της φωτογραφίας του Άουσβιτς με αντικατάσταση της επιγραφής “arbeit macht frei” από τη φράση “Μένουμε Ευρώπη” υποδηλώνει αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό και κοινωνικό “ολοκαύτωμα” που ζει ο ελληνικός λαός στο πλαίσιο υλοποίησης των μνημονίων από το 2010 μέχρι σήμερα. Ουδόλως η ανάρτηση αυτή σχετίζεται με οιαδήποτε απόπειρα ευτελισμού του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης».
Σε κάθε περίπτωση ένα είναι το συμπέρασμα: «Οι ψεκασμένοι βλάπτουν σοβαρά την Αριστερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: