Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΣ…

Πριν  τις εκλογές καθόταν σαν βρεγμένη γάτα και το έπαιζε καλό παιδί και τώρα  πήρε φόρα, επιτέθηκε κατά πάντων επιδεικνύοντας ρεβανσισμό και μισαλλοδοξία
Πήρε φόρα ο Καμμένος μετά την είσοδο των ΑΝΕΛ στη Βουλή και αφού επιτέθηκε κατά πάντων σε δήλωσή του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, επιδεικνύοντας ρεβανσισμό και μισαλλοδοξία, σήμερα βάλθηκε να το παίξει ήπιος, κεντρώος και να κάνει άνοιγμα στη… Γεννηματά!
Μάλιστα, το δήθεν αντισυστημικό παιδί, ο Πάνος του Ηλία Καμμένος, που είναι από τα 28 του στη Βουλή, ο ίδιος που μιλάει κατά τα άλλα για ανεπάγγελτους πολιτικούς, που υπήρξε για χρόνια βουλευτής της ΝΔ με… μηδενικό έργο, παρά μόνο τις αλλαγές κουρτινών και γραφείων όταν ανέλαβε υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στην καταστροφική διακυβέρνηση Καραμανλή.
Ο κ. Καμμένος λοιπόν θίχτηκε με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς που χαρακτήρισε το κόμμα των ΑΝΕΛ «ακροδεξιό»,
και ακατανόητη την απόφαση του Τσίπρα να συνεργαστεί και πάλι μαζί τους. «Λυπούμαστε ακόμη μια φορά για την έλλειψη σεβασμού του κ. Σουλτς στον θεσμό που υπηρετεί, με τις παρεμβάσεις του στα εσωτερικά της χώρας. Πέραν της προσβολής προς τον ελληνικό λαό και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να αποκαλεί χωρίς επιπτώσεις «ακροδεξιό» όποιο κόμμα δεν παίρνει προμήθειες από αμυντικές βιομηχανίες που τον χρηματοδοτούν», αναφέρει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.
Μάλιστα, σε ένα παραλήρημα χθες, έχοντας δικαιωθεί που οι ΑΝΕΛ μπήκαν στη Βουλή, έβαλε κατά πάντων, χαρακτηρίζοντας «πληρωμένους δολοφόνους»(!) τους δημοσκόπους και εξαπολύοντας μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά δικαίων και αδίκων, ενώ παραλίγο να κλάψει όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά του και την οικογένεια του Τσίπρα για τον πόλεμο που δέχθηκε.
Ξεχνάει ο κ. Καμμένος πόσες οικογένειες έχει θίξει με τον πύρινο και γεμάτο μίσος λόγο του, με την παραπληροφόρηση και το λαϊκισμό του. Ξεχνάει ότι σπίλωνε τους πάντες, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα CDS και τον αδερφό του Γιώργου Παπανδρέου. Ο ίδιος που έλεγε ότι υπήρχε συνωμοσία για να μπούμε στο μνημόνιο με τον πράκτορα των Αμερικανών Γ. Παπανδρέου. Ναι ο ίδιος που καλούσε τους πολίτες να λιντσάρουν τον Πάχτα!
Ο Πάνος Καμμένος, που είχε γράψει βιβλίο με τίτλο «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη», όπου υποστήριξε την συμμετοχή πολιτικών προσώπων από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα του Ανδρέα Παπανδρέου στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, κάτι που απεδείχθη ψευδές για άλλη μια φορά.
Σήμερα, λοιπόν, ο άνθρωπος που στοχοποιούσε και χλεύαζε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το 2009-2011, αλλά και αργότερα, που ψήφιζαν μνημόνια, χαρακτηρίζοντάς τους «γερμανοτσολιάδες και μερκελιστές» έκανε λόγο για  εθνική ομοψυχία… Τραγική ειρωνεία!
Κάλεσε μάλιστα την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά να βάλει στην άκρη τον Ευάγγελο Βενιζέλο και να τον διώξει από το κόμμα για να συνεργαστεί μαζί τους και έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως οι ΑΝΕΛ «είναι ένα κεντρώο δημοκρατικό κίνημα, που ενσωμάτωσε ένα μεγάλο κομμάτι του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ (προφανώς αναφέρεται στον κ. Σγουρίδη, που είδε φως και μπήκε!). Ε, όχι να συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ με τον Πάνο Καμμένο…


Δεν υπάρχουν σχόλια: