Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΞΥΠΝΗΣΕΣ …ΝΩΡΙΣ!

Ευθεία επίθεση κατά της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ Εύας Καϊλή εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, στέλεχος, σήμερα, του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Τη θεωρεί, εξάλλου, μία εκ των υπαιτίων για την ανατροπή της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου το 2011.

Αφορμή για την αντίδραση του κ.Καρχιμάκη στάθηκε η εισήγηση της κ.Καϊλή σε εκδήλωση για την ενότητα της Σοσιαλδημοκρατίας προχθές Τετάρτη. Αναφερόμενος ειδικά στα λεγόμενα της ‘πράσινης’ ευρωβουλευτού ότι «έχουμε ευθύνη να μην χάσουμε την ευκαιρία», ρώτησε με ανάρτησή του στα social media : «Για την ευκαιρία όμως που αξιοποίησες για την ανατροπή της εκλεγμένης με 44% σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης Παπανδρέου, θα μας πεις κάτι;».
Αμέσως μετά, πέρασε στην ευθεία επίθεση : «Καϊλή νωρίς ξύπνησες», έγραψε, «την ευκαιρία την υπονόμευσες πολιτικά παίζοντας το παιγνίδι των πολιτικών σου φίλων και άλλων δυνάμεων το 2011. Τώρα μας θυμίζεις το ορφανό που εκτέλεσε τους γονείς του και τους θρηνεί».
Ο κ.Καρχιμάκης, απέδωσε υποκρισία στην ευρωβουλευτή,
υποστηρίζοντας ότι είναι το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο να μιλήσει για το θέμα. Παρέπεμπε μάλιστα με την ανάρτησή του σε δημοσίευμα της 1ης Νοεμβρίου 2011, όταν ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε, η κ.Καϊλή ζητούσε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με άλλον πρωθυπουργό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: