Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στο νέο απειλητικό βίντεο των τζιχαντιστών, που δημοσιεύθηκε στο mirror.co.uk και ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί η γνησιότητά του, υπάρχουν απειλές στις χώρες που συμμαχούν εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Στο 14ο δευτερόλεπτο, στο σημείο που δείχνει συγκεντρωμένες τις σημαίες των χωρών που απειλούν με αντίποινα εμφανίζεται για πρώτη φορά και η σημαία της Ελλάδας!

Στο βίντεο ακούγεται μια φωνή να λέει μεταξύ άλλων στα Αγγλικά: «Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ. Αμερική, υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί να είναι αριθμητικά και από άποψης όπλων, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη θεληση και την αποφασιστικότητα, είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ.
Επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονίας,
και πάνω από 6.500 τον χρόνο αυτοκτονούν. Υπάρχει ένας συνασπισμός διαβόλων, με το Ιράν, την Τουρκία και τη Ρωσία να παίρνουν μέρος σε αυτόν. Αυτό συμβαίνει γιατί η Millah of Kufr (άπιστοι) θα σας ενώσει και θα καταπολεμήσετε την αλήθεια. Εμπρός λοιπόν, ελάτε όλοι.
Τα μέλη σας θα αυξήσουν την πίστη μας. Μετράμε τις συμμετοχές, οι οποίες, σύμφωνα με τον προφήτη μας, θα φτάσουν τις 80 και μετά οι φλόγες του πολέμου θα σας κάψουν στους λόφους του θανάτου. Εμπρός λοιπόν. Συγκεντρώστε τους συμμάχους σας. Επιτεθείτε μας χωρίς αναβολή. Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος. Είναι ο Αλλάχ και όλη η δόξα τού ανήκει».







Δεν υπάρχουν σχόλια: