Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: ΆΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ - ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Ο δολοφόνος ήταν γνωστός; - Πάντως γνώριζε ότι ο ηλικιωμένος είχε πολλά χρήματα στο σπίτι - Τον κατέσφαξε με περισσότερες από 10 μαχαιριές.
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία, με πιθανότερο αυτό της ληστείας, για το άγριο φονικό τα ξημερώματα στον Καραβόμυλο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 75χρονος άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο, αφού δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης στο σπίτι.
Όλα δείχνουν ότι ο δράστης ήταν ενημερωμένος, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παππούς είχε μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι. Είχε πάρει κάποια αποζημίωση και φέρεται να είχε κρυμμένα στο σπίτι 80.000 με 90.000 ευρώ.
Το σπίτι ήταν άνω κάτω και μάλιστα,
βρέθηκαν και κάποια άλλα χρήματα κρυμμένα, περίπου 3.000 ευρώ.
Τον κατέσφαξε
Ο άτυχος 75χρονος έμενε μόνος του. Κάθε πρωί ένας γείτονας και φίλος του έφτιαχνε καφέ και πήγαινε σπίτι του για να τον πιουν παρέα.
Όταν έφτασε στο σπίτι, σήμερα στις 6:30΄ το πρωί, είδε την πόρτα μισάνοιχτη. Φώναξε τον μπάρμπα Κώστα αλλά απάντηση δεν πήρε. Όταν μπήκε μέσα πάγωσε, αφού είδε τον 75χρονο μέσα στα αίματα, ακριβώς πίσω από την πόρτα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε δεχθεί πάνω από 10 μαχαιριές σε όλο το σώμα, τις περισσότερες στην κοιλιά και το θώρακα.
Δεν αποκλείεται ο δολοφόνος να τον βασάνισε με το μαχαίρι ζητώντας να μάθει που είναι κρυμμένα τα χρήματα και επειδή ο 75χρονος δεν του είπε να του κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές.
Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, ήταν ένα «ήσυχο ανθρωπάκι», όπως μας είπαν χαρακτηριστικά και δεν είχε διαφορές με κανέναν.
Μάλιστα πριν μερικούς μήνες είχε τρακάρει και είχε τραυματιστεί σοβαρά. Το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να αναρρώνει πλήρως, ωστόσο δεν μπορούσε να κινηθεί εύκολα και χρησιμοποιούσε το λεγόμενο "Π".

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη, ενώ οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λαμίας, που έχουν αναλάβει την υπόθεση ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: