Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΣΗ… ΠΑΝΙΚΟΥ!

ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Νέες διαστάσεις λαμβάνουν οι καταγγελίες  του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση για τις απειλές σε βάρος της ζωής του και για εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες.

Η πρώτη κυβερνητική αμηχανία εξελίσστεαι σε οργή μιας και από σήμερα το θέμα θα έχει και δικαστικές διαστάσεις αφού η κυβέρνηση σε μια πρωτοφανή κίνηση αποφάσισε να μηνύσει τον κ. Πανούση.
Στο Μαξίμου φαίνεται οτι δεν αξιολόγησαν από την αρχή τις διαστάσεις του θέματος και όπως φαίνεται το ντόμινο των αποκαλύψεων δεν μπορεί πλέον να ελεγχθεί μιας και η αλυσίδα των εμπλεκομένων προσώπων συνεχώς αυξάνεται. Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει,
που θα σταματήσουν οι αποκαλύψεις.
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω η κυβέρνηση αποφάσισε να μηνύσει τον πρώην υπουργό. Λίγο μετά τις 12:30 την πόρτα του Αρείου Πάγου για συνάντηση με την εισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου πέρασαν ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας μαζί με τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Μιχάλη Καλογήρου προκειμένου να υποβάλουν μήνυση κατά του τέως υπουργού. Νωρίτερα πληροφορίες έλεγαν ότι μαζί τους θα ήταν και ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος, όμως, τελικά αποφασίστηκε να μην πάει στον Άρειο Πάγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: