Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

(ΒΙΝΤΕΟ) «ΠΑΝΙΚΟΣ» ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ»-ΠΑΠΠΑΣ: «ΜΗ ΜΙΛΑΣ…»


Μάλιστα, οι φράσεις που ακούστηκαν ήταν βαριές, με τον Ανδ. Λοβέρδο να βγαίνει εκτός εαυτού και τον Ν. Παππά να σηκώνεται από το έδρανο και να φωνάζει προς τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!
«Δεν είστε υπουργός Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε σε υπουργό να μετατρέψει το κοινοβούλιο σε χουντικό κοινοβούλιο, να μετατρέψει την χώρα σε χώρα που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος στον Νίκο Παππά, ο οποίος,
αντέδρασε και σηκώθηκε από την καρέκλα του φωνάζοντας στον κ. Λοβέρδο: «Μιλάς εσύ, τι μιλάς, δεν ντρέπεσαι…».
«Είσαι άσχετος. Να καθίσεις κάτω. Να ανέχεσαι τον διάλογο. Ντροπή σου. Είσαι άσχετος. Να μιλάς καλά σε εμένα», ανέφερε επίσης ο Λοβέρδος. Εν συνεχεία, ο κ. Λοβέρδος σε έξαλλη κατάσταση απευθύνθηκε στον προεδρεύοντα Δημήτρη Κρεμαστινό, αναφέροντας: «Απορώ κύριε πρόεδρε πως προεδρεύετε ενώ υπάρχει απόπειρα να μας μετατρέψουν σε κοινοβούλιο χώρας που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα. Σας καλώ να κατέβετε κάτω!».
Και ο κ. Λοβέρδος κατέληξε: «Τους προπυλακισμούς που έδωσε ο μαέστρος την ευκαιρία για να υποστώ… Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί! Δεν μας φοβίζετε! Είστε εχθροί της Δημοκρατίας και θα το πληρώσετε από το λαό αυτό!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: