Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΗΝ… ΕΞΕΔΡΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τη μπάλα στην… εξέδρα πετάει το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την… πάσα που τους έδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς φτάσαμε στα μνημόνια.
«Προέχει το κλείσιμο της αξιολόγησης, και όχι να καθαρίσει η Φώφη Γεννηματά την κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματός της και συγκεκριμένα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο», τονίζουν σε πολύ αιμχηρό ύφος κυβερνητικοί κύκλοι με αφορμή την επιστολή, που έστειλε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στους αρχηγούς των κομμάτων, προκειμένου να στηρίξουν την πρότασή της.
«Μετά την αξιολόγηση, μπορούν να συζητηθούν όλα», τονίζουν οι  ίδιες πηγές καθώς αύριο έρχεται στην Αθήνα το κλιμάκιο με τους επικεφαλής της τρόικας. Σύμφωνα με «κύκλους» του Μαξίμου «είναι πιθανό ότι οι εργασίες μιας τέτοιας εξεταστικής επιτροπής θα αποβούν εις βάρος του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ»,
γι΄αυτό και το σχόλιο περί ξεκαθαρίσματος στο εσωτερικό του  κόμματος.

Υπενθυμίζεται, πως η κα Γεννηματά απέστειλε επιστολή σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να στηρίξουν το αίτημα της για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την πορεία της οικονομίας της χώρας από την είσοδο στην ΟΝΕ το 2000 μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: