Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !

 Ήταν 30 Απριλίου του 2014 και οι αντιπολιτευόμενοι ΣΥΡΙΖΑίοι, έκραζαν, στη διαπασών, την, τότε, κυβέρνηση, για το χαμό, που παρατηρήθηκε κατά τη διανομή δωρεάν τροφίμων από τους παραγωγούς λαϊκών αγορών.
Να τι έγραφε το Left.gr :
...
ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !
Στην Ελλάδα του success story έχουν γίνει καθημερινή εικόνα οι ουρές σε διαμονές τροφίμων - Με δωρεάν διανομή των προϊόντων τους σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι παραγωγοί λαϊκών αγορών, που αντιδρούν στο νέο σχέδιο νόμου, που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης
Ουρές έχουν σχηματιστεί στη Νίκαια και σε άλλες περιοχές,
όπου οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών μοιράζουν σήμερα τα προϊόντα τους, στο πλαίσιο της απεργίας διαρκείας που πραγματοποιούν αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τις Λαϊκές Αγορές και το Υπαίθριο Εμπόριο.
Σκηνές ντροπής και εξαθλίωσης διαδραματίζονται για άλλη μία φορά στην Ελλάδα της ακραίας φτώχειας με ανθρώπους να ποδοπατούνται για λίγα τρόφιμα. Ο συνωστισμός είναι μεγάλος και δημιουργείται σημαντικό πρόβλημα και στη κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους παρακείμενους δρόμους. Στη λαϊκή αγορά του Κολωνού, όπου έχει προγραμματιστεί διανομή 50 τόνων φρούτων και λαχανικών- ο πάγκος που έστησαν οι παραγωγοί έπεσε, λόγω του ασφυκτικού κλοιού που είχε δημιουργήσει ο κόσμος...
----------------------------------
Δυο χρόνια αργότερα, τα πανομοιότυπα, θλιβερά γεγονότα, πάλι στον Κολωνό, έρχονται ν΄ αποστομώσουν τους πολιτικούς απατεώνες της, δήθεν, Αριστεράς.
Φυσικά και δεν θα γράψουν κάτι αυτή τη φορά. Έχουν καταπιεί τη γραφίδα τους, μαζί με τη γλώσσα τους !...


Δεν υπάρχουν σχόλια: