Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΈΠΕΣΕ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΤΑ «ΑΚΟΥΣΑΝ» ΜΑΡΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

Μόνο ευχάριστο δεν είναι το κλίμα για τους βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρούν να συναντηθούν με τους αγρότες στα μπλόκα.

Οι αγρότες βλέπουν την κυβέρνηση να μην κάνει πίσω στις δεσμεύσεις της για το Ασφαλιστικό και οι ίδιοι ολοένα και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με την υπομονή τους να εξαντλείται.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του κλίματος που επικρατεί είναι το ότι στα χέρια πιάστηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αγρότες, κατά την διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, στη Θεσσαλονίκη.
Η ένταση που προκλήθηλε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ήταν μεγάλη. Όλα έγιναν κατά την διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας του Δημήτρη Μάρδα,
καθώς και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελου στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.
mardas-agrotes-1010
Δεκάδες αγρότες που βρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτύρονταν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα και ζητούσαν να αποσυρθεί το σχέδιο Κατρούγκαλου και οι όποιες συζητήσεις να ξεκινήσουν από μηδενική βάση.
Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ένταση και να πιαστούν στα χέρια με συγκεντρωμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!
Παράλληλα, μία δυσάρεστη έκπληξη ετοίμασαν αγρότες και στον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, έστησαν «μπλόκο» στη Βιάννο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αμιρά, από την οποία περνούσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, που βρίσκεται στην Κρήτη για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην περιοχή.
kouroumplis-agrotes-1010
Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, οι αγρότες κρατούσαν πανό κι εξέφρασαν στον υπουργό τη διαμαρτυρία τους για το ασφαλιστικό, ενώ τόνισαν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Τέλος, ζήτησαν από τον κ. Κουρουμπλή να μεταφέρει και αυτός στην κυβέρνηση τα αιτήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: