Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

«ΜΠΙΧΛΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ» ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Αντιμέτωπος με κλειδωμένες πόρτες και «τσιγαρίλα» βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε τα κλειδιά του Μαξίμου από τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή.
Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι για τις κλειδωμένες πόρτες χρειάστηκε να κληθεί ειδικός άνθρωπος για να ανοίξουν τα γραφεία.
Ο νέος πρωθυπουργός ήταν αναγκασμένος να αντιμετωπίσει ένα Μέγαρο Μαξίμου «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που προέβη στη συγκεκριμένη αποκάλυψη στην Καθημερινή.
Σημειώνεται ότι πέραν του ότι το κάπνισμα απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους, όπως το Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι φανατικός αντικαπνιστής και πολλές φορές έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεσή του να εφαρμοστεί παντού και αυστηρά ο αντικαπνιστικός νόμος.
Πάντως, όταν όλα θα είναι έτοιμα, η έδρα της νέας κυβέρνησης θα «μετακομίσει» από το Μαξίμου στο κτήριο όπου παλιότερα στεγαζόταν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Το Μαξίμου θα γίνει κάτι σαν μουσειακό κτήριο,
 και εκεί θα γίνονται μόνο οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με ξένους ηγέτες.
ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: