Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΨΕΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός που μετέφερε ραπτομηχανή στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας, στο εσωτερικό της οποίας βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.
Ειδικότερα, ο υπεύθυνος του ραφείου των φυλακών, ο οποίος είναι αλλοδαπός κρατούμενος είχε ζητήσει από τη Διεύθυνση να γίνει αντικατάσταση της παλιάς ραπτομηχανής.
Την καινούρια ραπτομηχανή έφερε στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας ένας αλλοδαπός, το απόγευμα της Πέμπτης. 
Οι υπάλληλοι της Φυλακής πήραν την καινούρια ραπτομηχανή στο γραφείο, προκειμένου να την ελέγξουν.
Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε στη ραπτομηχανή που είχε μεταφέρει νωρίτερα ο 34χρονος αλλοδαπός, βρέθηκαν μεταξύ άλλων,
επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό αυτής και κατασχέθηκαν:
•(26) κινητά τηλέφωνα & (50) κάρτες SIM,
•(30) φορτιστές κινητών τηλεφώνων & πληθώρα παρελκομένων αυτών (καλώδια USB – ακουστικά – προσόψεις - μπαταρίες),
•λάμα από αλυσοπρίονο, μήκους (30) εκατοστών και
•(4) συσκευές αναμετάδοσης σήματος WiFi.
Από την περαιτέρω έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, εντοπίσθηκε σε περιοχή της Αττικής και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ο 34χρονος που μετέφερε τη ραπτομηχανή στις Φυλακές, ο οποίος ήταν πρώην κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, ενώ πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.
Επιπλέον, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας Φωκίδας, συνελήφθη και ο υπεύθυνος του ραφείου του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, 38χρονος αλλοδαπός κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: