Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ


ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΒΟΛΕΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η χειμερινή έναρξη λειτουργίας της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας αποδεικνύεται ιδιαίτερα γόνιμη και δημιουργική.
Ειδικά οι δύο τελευταίες εκδηλώσεις-προβολές, όπως παρουσιάστηκαν εμπλουτισμένες, ενθουσίασαν το κοινό και ανέβασαν τις προσδοκίες η κάθε μία για την επόμενη.
Η πρώτη αφορά την εκδήλωση με αφορμή την προβολή της αργεντίνικης ταινίας «Το τελευταίο μας Ταγκό». Η Έμυ Δημητροπούλου, καθηγήτρια χορού, με μεστό επεξηγηματικό λόγο αναφέρθηκε στην ιστορική και κοινωνική διάσταση του Αργεντίνικου Τάνγκο καθώς και στην ερμηνεία της κίνησης. Έτσι οι θεατές μπόρεσαν να απολαύσουν και να κατανοήσουν καλύτερα την ταινία. Μετά την προβολή η Ευτυχία Βάσου και ο Στέφανος Σταθόπουλος  με μια εντυπωσιακή χορευτική επίδειξη μας ταξίδεψαν στο Μπουένος Άϊρες.
Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας,
αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Έμυ Δημητροπούλου, την Ευτυχία Βάσου και τον Στέφανο Σταθόπουλο για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν.   
Η δε δεύτερη εκδήλωση-προβολή αφορά την ταινία ντοκιμαντέρ «Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ» με την παρουσία και ομιλίες του σκηνοθέτη κ. Νίκου Παπακώστα και φυσικά του επιστημονικού υπεύθυνου, ψυχή της όλης προσπάθειας και παγκοσμίως αναγνωρισμένου καθηγητή αστροφυσικής κ Ξενοφώντα Μουσά.
Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας ευχαριστεί δημόσια τον σκηνοθέτη Νίκο Παπακώστα και τον καθηγητή Ξενοφώντα Μουσά για την παρουσία τους και την πολύτιμη για μας συμμετοχή τους.
Η προσφορά όλων στο κοινό της περιοχής είναι ανεκτίμητη.
Σας ευχαριστούμε!
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ
Σημ: Η προβολή αυτής της βδομάδας είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους! Την Κυριακή 24/11/2019 και ώρα 5μμ η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Γάτος ο φευγάτος» (Μεταγλωττισμένο)









Δεν υπάρχουν σχόλια: