Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ NIGHT PARTIES ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΚΛΑΜΠ! ΚΙ Ο... ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ;

Μπορεί ο Νίκος Χαρδαλιάς να προειδοποιεί με τοπικά και υπερτοπικά lockdowns μετά όσα συνέβησαν στο club Alemagu της Μυκόνου, η κόρη του, πάντως, διαφημίζει τα night parties γνωστού παραλιακού κλαμπ.
Τι κι αν ο πατέρας της βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» μετά τη νέα έκρηξη κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες; H Ιωάννα ανυπομονεί για το πρώτο «sex me up» πάρτι της χρονιάς στο γνωστό παραλιακό μαγαζί Pennarubia!

O Nίκος Χαρδαλιάς είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλαιότερα, ότι είχε ενημερώσει τα μέλη της οικογένειάς του, να μην κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων.

Ωστόσο, μόλις η καραντίνα τελείωσε, η νεαρή Ιωάννα ξεκίνησε δειλά δειλά να κάνει αναρτήσεις στο Instagram, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής που συστεγάζεται στο γυμναστήριο που ανήκει στην οικογένεια.
Δείτε την πρόσκληση της Ιωάννας Χαρδαλιά:
Φημίζεται για τα night parties το Penarrubia- Πως διαφημίζεται
Night parties
Καθώς νυχτώνει, το Penarrubia Club απογειώνει το κοινό προσφέροντας ξεχωριστά cocktails με μοναδικές γεύσεις και έντονα χρώματα και ποτά ικανά να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Η δυνατή mainstream μουσική του σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα απογειώνουν ακόμη περισσότερο τις νύχτες μας. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το Penarrubia προσφέρει ένα διαφορετικό πάρτυ με στόχο να ικανοποιήσει κάθε γούστο.
Συγκεκριμένα, κάθε Παρασκευή μετράμε τα αστέρια του αθηναϊκού ουρανού με το αγαπημένο event “Counting Stars“, ενώ κάθε Σάββατο το Penarrubia κινείται σε πιο mainstream ύφος με δυνατές μουσικές επιλογές ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τις Κυριακές, χορεύουμε στους ρυθμούς αγαπημένης ελληνικής μουσικής με το “Greek Sundays“. Κάθε βραδιά στο Penarrubia είναι ξεχωριστή, ως αποτέλεσμα της μοναδικής τοποθεσίας του, της μαγευτικής θεάς στη θάλασσα, των γευστικών ποτών και cocktails και των κατάλληλων μουσικών επιλογών.
Το ενδιαφέρον του κοινό παραμένει αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες γι’ αυτό και το Penarrubia αποτελεί τον πιο αγαπημένο προορισμό για clubs στην Παραλιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: