Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.

Γράφει ο mitsos175

«Το "πολλές και καλές δουλειές" έγινε "δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις". Αυτά είπε ο Μητσοτάκης στην χώρα που ο βασικός μισθός είναι χαμηλότερος από το επίπεδο του 2010, στην χώρα με την υψηλότερη ανεργία νέων στην Ευρώπη. Επικίνδυνος, κυνικός και προσβλητικός»

Νάσο, συμφωνώ με όσα λες για το Μητσοτάκη. Να σου θυμίσω όμως ποιος συνέχισε την πολιτική της γαλάζιας συμμορίας; Ποιος δεν τιμώρησε ούτε ένα από αυτά τα καθάρματα; Ποιος άλλος έγραψε τον κόσμο στα παλιά του τα παπούτσια; Ωραία τα λες πάντως. Μέχρι να πάρετε εσείς την εξουσία.

Έφαγε καλά ο Μητσοτάκης, ήπιε και μερικές σαμπάνιες κι άρχισε τις «φιλοσοφίες». Φιλοσοφία ανθρωποφάγου με γεμάτο στομάχι.

Έχουμε και πολλές και καλές δουλείες. Ζητάνε σκλάβους στη βαριά βιομηχανία του τσολιά. Αλλά πάνε κάτι ψηλοί ξανθοί, που ήρθαν πρόσφατα, από Ουκρανία και φοβούνται να γυρίσουν πίσω. (Στο τέλος θα πω και για τις Ουκρανές που μας παίρνουν τους άντρες).

Γιατί δε πάτε για σκλάβοι; Από το πρωί ως το βράδυ δουλεία. Λεφτά; Τι να κάνεις τα λεφτά; Αφού έτσι κι αλλιώς δε φτάνουν ούτε για φαϊ. Φάε εθνική υπερηφάνεια, σανό, το ίδιο είναι.

Όχι αγάπη μου, μια χαρά τα λέει ο ανθρωποφάγος. Εσύ φταις που του έδωσες την κουτάλα της εξουσίας και μπήκες μόνος σου στο τσουκάλι γιατί το πέρασες για τζακούζι. Οι μαλακίες στις εκλογές πληρώνονται ακριβά. Ξέρω πως δεν τον ψηφίσαμε οι περισσότεροι,

γι αυτό έχω ελπίδα να ξυπνήσουμε, πριν βράσουμε στο ζουμί μας.

Ο πλούσιος αυτά θα πει. Τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία. Καλέ, δώστα σε μένα να δεις τι φέρνουν και τι δε φέρνουν. Μιλά βέβαια για τα λεφτά και το φαϊ των ιθαγενών, όχι τα δικά του. Γι αυτό χρειάζεται Κομμουνισμός, μανάρια μου. Να πάρεις τα λεφτά από τους κηφήνες εκμεταλλευτές, να τους κάνεις να πηδάνε ως το ταβάνι, να δεις, λένε μετά ξανά κουταμάρες, σε κοροϊδεύουν ξανά έτσι χυδαία;

Να πω τώρα κάτι στη σύζυγο που έφυγε ο άντρας της με μια Ουκρανή. Ψηλή, ξανθιά, νέα. Πρώτα από όλα μπορεί να συμβεί και με ντόπιες, μην είστε ρατσιστές.

Κυρία μου, πάρε του τα σώβρακα στη διατροφή! Κυρίως κάνε πάρτι! Καλύτερα που έφυγε, πολύ, πολύ καλύτερα! Γιατί γλύτωσες από ένα καθίκι! Άμα θες, βρίσκεις πολύ καλύτερο, αν και θα σε συμβούλευα, να μη βάλεις μπελάδες πάνω από το κεφάλι σου. Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.

Δες το αποτέλεσμα. Πριν είχες ένα γάιδαρο, να τον νταντεύεις. Τώρα έχεις μόνο τα παιδιά. Ζήτα βοήθεια από το κράτος, κάνε του μια καταγγελία για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και πάρε όσα περισσότερα λεφτά μπορείς. Άλλαξε κλειδαριά, να μην μπορεί να επιστρέψει, αν θα φάει κλωτσιά από την άλλη – που θα τη φάει και ξεφάντωσε!

Επιτέλους Ελευθερία! Μερικές περιμένουν πρώτα να χηρέψουν, για να βρουν λίγη ησυχία. Δεκαετίες υποδούλωσης στον αχαΐρευτο. Κι εσένα που ξεκουμπίστηκε; Εικόνισμα να κάνεις σ’ αυτή που τον φορτώθηκε! Και να της πεις «επιστροφές δε γίνονται»!

Γιατί, μάτια μου, όταν ένα καθίκι αφήνει γυναίκα και παιδιά και την κοπάνα με νεότερη, είναι πολύ λίγος για σένα. Οπότε να χαίρεσαι που απαλλάχτηκες από ένα μαλάκα.

http://tsak-giorgis.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: