Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Απόλαυση το hashtag #ολιστικη_ζωη. Πώς τα καταφέρνει ο Μητσοτάκης να μας κάνει να αναρωτιόμαστε συνεχώς "μα σε τι κόσμο ζει αυτός ο άνθρωπος;" είναι να απορεί κανένας. Η ουσιαστική πρέζα και η εικονική πραγματικότητα που του έχουν δημιουργήσει τα κατασκευασμένα γκάλοπ, μάλλον τον έχουν κάνει να χάσει κάθε επαφή με την πραγματική ζωή και πώς αυτή την βιώνει ο ελληνικός λαός.

Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι δεν βρίσκεται κάποιος απ' το επικοινωνιακό του επιτελείο να τον προστατέψει και να μην δημοσιοποιεί αυτές τις ... ολιστικές του μαλακίες.

Να απευθύνεται τώρα σε νεολαίους, που η πολιτική του έχει αναγκάζει εκατοντάδες χιλιάδες απ' αυτούς να αναζητήσουν το μέλλον τους στην ξενιτειά. και να τους προτρέπει να ζήσουν "σφαιρικά, και πιο ολιστικά», γιατί ο σκοπός "δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω", τονίζοντας τους ότι "η Ελλάδα, προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής", αυτός που βόλεψε και τα δυο του παιδιά σε πλουσιοπάροχα αμειβόμενες δουλειές στο εξωτερικό, το λες και προκλητική κοροϊδία.

Τώρα θα πείτε αν κι' εσείς διαθέτατε δεκάδες ακίνητα, η γυναίκα σας κυκλοφορούσε με κόσμημα αξίας 40.000 ευρώ και το σπίτι σας το διακοσμούσατε με κηροπήγια της διάσημης εικαστικού Βάνας Ξένου που ζει στη Γαλλία η αξία του καθένα αγγίζει τις 20.000 ευρώ,

πιθανόν να λέγατε τις ίδιες παπαριές. 

 Οι χρήστες όμως του twitter σχολιάζoυν καλύτερα την Μητσοτάκεια αποστροφή περί ολιστικής ζωής.


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/05/blog-post_703.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: