Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΡΓΑ…

Τι λέει ο κόσμος για τον αποπροσανατολισμό και την απόπειρα τρομοκράτησης με αφορμή την ευλογιά των πιθίκων;

«Ρε μήπως τελικά ο Κυριάκος δεν είναι ο Μωυσής αλλά ο Φαραώ; Έτσι θα εξηγούνταν πολλά…»

Είπαμε πως αυτού του είδους η ευλογιά δεν είναι ούτε τόσο επικίνδυνη, ούτε τόσο μεταδοτική. Επιπλέον υπάρχει πολύ καιρό πριν τον κορονοϊό.

Γιατί το κάνουν; Για αποπροσανατολισμό. Για να μας τρομάξουν να ασχοληθούμε μ’ αυτό και μετά να πουν δήθεν πως μας έσωσαν. 

Θυμίζω επίσης πως οι παλιοί είμαστε εμβολιασμένοι για την ευλογιά που σκότωνε εκατομμύρια. Ευτυχώς τότε δεν υπήρχε Τσίοδρας, Αβραμόπουλος, Κικίλιας Πλεύρης κλπ, να κάνουμε συνέχεια δόσεις και να κολλάμε. Εμβολιαστήκαμε μια φορά, κι εκείνη η αρρώστια εξαφανίστηκε.

«Η ανθρωπότητα χρειάστηκε σχεδόν 7000 χρόνια για να φτάσει από την ανακάλυψη του τροχού στη σημερινή ιατρική τεχνολογία και να κτίσει δημόσιο σύστημα υγείας - και μόλις μερικά χρόνια Νεοφιλελευθερισμού για να το ξανά διαλύσει και να ξανά κινδυνεύει από #ευλογια, #λεπρα και #πανδημια»

«Ξεστοκάρισμα εμβολίων όλων των ασθενειών. Μέχρι και αντιλυσσικό θα μας κάνουν».

«Εγώ είμαι προοδευτικός άνθρωπος, δεν πιστεύω στη γκαντεμιά. Εσείς που πιστεύετε σε θρησκείες, ματιάσματα, κατάρες και ζώδια,

μπορείτε να μου εξηγήσετε με ποια λογική ψηφίζετε Μητσοτάκη;»

«Και σ’ αυτό το σημείο να στείλουμε μια μούντζα στον μπουμπούκο τον Άδωνι που ως υπουργός Υγείας έκλεισε τα Νοσοκομεία για Λοιμώδη ακριβώς στο timing που εκτοξεύθηκαν τα Λοιμώδη Νοσήματα.... Όχι μπράβο! ευλογία»

Αν πάλι σκέφτονται να μας φυλακίσουν ξανά για να τρώνε τον αγλέουρα, τους λέμε πως αυτή τη φορά θα φάνε μόνο ξύλο. Πολύ κι ευλογημένο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ.. ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗ ????