Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΤΟ "ΣΑΠΙΟ" ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ...


Ανέκαθεν όταν η δεξιά βρισκόταν στην κυβερνητική εξουσία έβλεπε το κράτος σαν τσιφλίκι της. Και προφανώς η Μητσοτακέικη φαμίλια, είχε και έχει μοναδικές επιδόσεις σ' αυτό. Πότε για να αποκτάει πολιτική πελατεία, όπως έκανε ο γεννήτορας του σημερινού πρωθυπουργού -   (Οταν ο μακαρίτης Κώστας Μητσοτάκης είχε βρεθεί στην πολιτική αποστρατεία δήλωνε απροκάλυπτα "έκανα τα περισσότερα ρουσφέρτια. Διόριζα όσους ήθελα"), πότε για να απολαμβάνουν τα στελέχη της ζωή χαρισάμενη, δαπάνες ελληνικού λαού, όπως συνηθίζει ο σημερινός ηγέτης της.

Δεν ξέρουμε τι ανταπόκριση είχε η παραίνεση του Κυρ Μητσοτάκη να ζήσουμε όλοι μας πιο "σφαιρικά, και πιο ολιστικά», γνωρίζουμε όμως ότι ο ίδιος, με χρήματα του αιματηρά φορολογούμενου λαού ζει μπέικα. 

Οπως διαβάζουμε,

στο Documento "το καλύτερο βιογραφικό της χώρας" όπως έγραφε ο "νονός" του "νέου Μωησή", Θ. Μαυρίδης- κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τον εαυτό του κατάφερε να ξεπεράσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκμεταλλευόμενος για μία ακόμα φορά τις παροχές που του προσφέρει η θέση του πρωθυπουργού για ίδιον όφελος.

Πέντε μόλις ημέρες μετά την επιστροφή από την επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ και την Ουάσιγκτον, ξαναπήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να βρεθεί στη Βοστώνη με μόνο του σκοπό να μιλήσει στο πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησε η σύζυγος και ο υιός του, ενώ πριν πετάξει για την Ελβετία για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, βρέθηκε στο γήπεδο των Boston Celtics για να παρακολουθήσει NBA!

Και δεν θέλουμε επικριτικά σχόλια πλεμπαίοι. Τέτοιες συμπεριφορές εμπίπτουν στην Μητσοτακέικη φιλοσοφία, Οπως είχε δηλώσει άλλωστε ο πρωθυπουργός μας «Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση». Μην τα κάνουμε όλα ίσα κι όμοια. Ας μην παραβλέπουμε άλλωστε ότι του οφείλουμε πάρα πολλά. Από έξη μηνών ένιωσε την πολιτική προσφυγιά, στην οικογένεια του "εφιάλτη της Δημοκρατίας" όπως ευφυώς είχε χαρακτηρίσει τον πατέρα του ένας άλλος πολιτικός .

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/05/blog-post_458.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΓΑΠ (!!!)..ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ???