Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

38ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

Δελτίο Τύπου Νο1

 57ο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος

38ο Ράλλυ Φθιώτιδος 12-13 Ιουνίου 2021

Το Αθλητικό Σωματείο «Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας» με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 38ου Ράλλυ Φθιώτιδος, στις 12-13 Ιουνίου 2021!

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι, λόγω της πανδημίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διεξαγωγή του 1ου γύρου του 57ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος για το 2021, ο οποίος αγώνας προσμετρά και στο Κύπελλο Χώματος.

Η Α.Λ.Α.Λαμίας, αποφάσισε,

να σχεδιάσει έναν ανανεωμένο αγώνα, και να χρησιμοποιήσει νέες πολύ αγαπημένες ειδικές διαδρομές της ευρύτερης περιοχής. Στόχος είναι να υπάρξει μια καινούργια σελίδα στον σπουδαίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, δίνοντας και πάλι μια ξεχωριστή νότα περιπέτειας στον θεσμό.

Με τον τρόπο αυτό η Α.Λ.Α.Λαμίας, αφουγκράζεται τα θέλω και τον παλμό τόσο των αγωνιζόμενων αλλά και των θεατών του αγαπημένου μας αθλήματος που αναζητούν νέες προκλήσεις μέσα από τους αγώνες αυτοκινήτου.

Για ακόμη μία φορά, βρίσκεται σύσσωμη η Τοπική κοινωνία αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το 38ο Ράλλυ Φθιώτιδος 2021, μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα: alal.gr, από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook του Αθλητικού Σωματείου της Α.Λ.Α.Λαμίας, καθώς και από τα νεότερα Δελτία Τύπου που θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες!

 

 

Γραφείο Τύπου Α.Λ.Α.Λαμίας

Γιάννης Τσινάβος

Τηλ. επικοινωνίας: 6949135362

E-mail επικοινωνίας: pressoffice@alal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: