Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΠΟΙΟΣ “ΜΙΛΑΕΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; – ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΏΡΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Γράφει ο Γαβρής Άγγελος

Σε εφημερίδα του Δ.Ο.Μ, “ΤΑ ΝΕΑ”, διαβάσαμε πρόσφατα, ρεπορτάζ σχετικά με τον φυγόποινο υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστο Παππά.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο νομικός εκπρόσωπος του πρώην Βουλευτή και καταδικασθέντα χρυσαυγίτη, Χρήστου Παππά επισημαίνει τα εξής: «Ο πελάτης μου έχει δημιουργήσει έναν ασφαλή τρόπο επικοινωνίας με ανθρώπους του στην Ελλάδα. Προ μερικών εβδομάδων προώθησα μέσω αυτών των διαύλων αίτημα, που μου διατυπώθηκε από κρατικό παράγοντα, να εμφανιστεί στις Αρχές και αυτό να ληφθεί υπόψη στη μετέπειτα μεταχείρισή του».

Απο αυτή τη φράση του Δικηγόρου του Χρήστου Παππά προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: 

  • Αυτά είναι κάποια από τα ερωτηματικά που εγείρονται γύρω από το “σήριαλ” :”Χρήστος Παππάς – ο φυγόποινος Χρυσαυγίτης”, την ίδια ώρα που o Kασιδιάρης με τον Μπαρμπαρούση, από τις φυλακές , οργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με στόχο την οργάνωση του κόμματός του:Ποιός είναι ο “ασφαλής τρόπος επικοινωνίας” με τους “ανθρώπους” του στην Ελλάδα;
  • Ποιός κρατικός παράγοντας, προσέγγισε τον Δικηγόρο του φυγόποινου;
  • Ποιά “ελαφρυντικά” θα έχει ένας καταδικασμένος ως εκ των κορυφαίων στελεχών μιας εγκληματικής οργάνωσης;
  • Πως είναι δυνατόν, ένας εγκληματίας να “διαπραγματεύεται” τους όρους παράδοσής του στο κράτος;
  • Αφού υπάρχουν επιβεβαιωμένες επαφές, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία “τί κάνει;” και δεν φτάνει στην σύλληψη του Χρήστου Παππά;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: