Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ.

Εντονη αντιπαράθεση μεταξύ του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, προκάλεσε ρεπορτάζ του Tvxs, σύμφωνα με το οποίο δόθηκε εντολή να κατέβουν από το κτήριο της Κουμουνδούρου όλες οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που προκάλεσε ισχυρότατες αντιδράσεις και ανακλήθηκε. (Δείτε εδώ).

Χαιρέκακοι τύποι δεν είμαστε αλλά δεν στερούμαστε και εντελώς μνήμης ειδικά στα σχετικά πρόσφατα πολιτικά γεγονότα. Οπως είχε γράψει ο “Ριζοσπάστης: Ο Κούλογλου “Θήτευσε, για χρόνια στην κρατική, δημόσια τηλεόραση που, στα πλαίσια του συστήματος, έχει αναλάβει σαφή ρόλο, σε ό,τι αφορά την αντικομμουνιστική εκστρατεία, μέσα από το ξαναγράψιμο της Iστορίας και την εξίσωση του κομμουνισμού με το φασισμό”. Το ίδιο έντυπο αναφέρει επίσης ότι “Ευρωπαϊκή Ενωση και Πανεπιστήμιο Χάγκεν βράβευσαν τον Κούλογλου και τις αντικομμουνιστικές επιδόσεις του!”. Τέτοιες βραβεύσεις έχουν Θάνος Πλεύρης και Μάκης Βορίδης; Δεν νομίζουμε.

Είναι από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις “επάγγελμα: πρώην κομμουνιστής” αφού πέρασε ένα φεγγάρι από το ΕΚΚΕ κάτι που το εκμεταλλεύτηκε στην συνέχεια απόλυτα.

Αυτό, λοιπόν το τυχοδιωκτικό άτομο επέλεξε ο Τσίπρας για να εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα που ο Κούλογλου αντιλαμβάνεται ότι το ευρωβουλευτιλίκη και οι παχυλές αποδοχές του έχουν ημερομηνία λήξεις, ανοίγει μέτωπο με την τωρινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ,

πιθανόν, προλειαίνοντας το έδαφος για την πολιτική μεταγραφή του.

http://vathikokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: