Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

«ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ»... Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν μας νοιάζει. Δεν μας νοιάζει.
Κάντε τον ένα μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο»

Σχετικό  Η ηρωική Υεμένη φτύνει κατάμουτρα τον ΟΗΕ & το "Συμβούλιο Ασφαλείας"!

«Όλα τα αμερικανικά-βρετανικά συμφέροντα έχουν γίνει νόμιμοι στόχοι για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης, ως απάντηση στην άμεση και απροκάλυπτη επίθεση τους κατά της Δημοκρατίας της Υεμένης.
Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι να μην πιστέψουν ότι θα γλιτώσουν την τιμωρία των ηρωικών ενόπλων δυνάμεών μας, γιατί η χαρά των επιτιθέμενων δεν θα κρατήσει πολύ και το χέρι μας θα επικρατήσει, αν θέλει ο Θεός.
Καλούμε τους Ελεύθερους Ανθρώπους του κόσμου να καταδικάσουν την προδοτική και δειλή επίθεση στην Υεμένη, η οποία υποδηλώνει την αποικιοκρατική τους νοοτροπία υπό το πρίσμα της αδυναμίας του Συμβουλίου Ασφαλείας και των υπόλοιπων διεθνών θεσμών να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.
Ζητούμε την καταδίκη των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας, που είναι συνένοχοι στον Σιωνιστικό εχθρό, την επέκταση της γενικής κινητοποίησης για την υπεράσπιση της Υεμένης και της Παλαιστίνης, και την προστασία της θέσης της Υεμένης που εκφράζει τη βούληση του ελεύθερου λαού της Υεμένης
»
Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο της Υεμένης

«Δεν μας νοιάζει. Δεν μας νοιάζει.
Κάντε τον ένα μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο
»

Σε απάντηση στην επιθετικότητα των ΗΠΑ,

εκατομμύρια Υεμενίτες πλημμυρίζουν τους δρόμους της πρωτεύουσας Σαναά...

Σχετικό για το ρόλο της αποικίας "Ελλαδιστάν", του πολιτικού υπηρετικού προσωπικού, με δεξιό ή αριστερό προφίλ, χυδαίοι λακέδες των ιμπεριαλιστών  24 Φλεβάρη 2023: "Ελλάδα 2015-2023"... ένοχη εγκλημάτων πολέμου & Γενοκτονίας!

"Στη σωστή πλευρά της ιστορίας"  Η ντροπή να είσαι "Έλληνας"... Φονιάδες των λαών... Κάτω τα βρωμόχερά σας από τον λαό της Υεμένης!

Η ιδεολογία των Υεμενιτών, που προκαλεί αναταραχή στους ιμπεριαλιστές, αλλά και τους παρά-ανησυχούντες της Νατοϊκής αριστεράς...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: