Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΛΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παρακάτω βιντεάκι που ανέβασε σήμερα χρήστης του “Χ”, μας γνωστοποιεί μια είδηση που για τα Ελληνικά ΜΜΕ είναι ανύπαρκτη. Εχει σχέση με τις κινητοποιήσεις των Γερμανών αγροτών που είναι σε εξέλιξη και οι οποίοι χρησιμοποιούν μορφές πάλης -όπως βλέπουμε και στο παρακάτω οπτικό- απ’ αυτές που θα δημιουργούσαν αναφυλαξία στις δικούς μας “έγκυρους” δημοσιολόγους, επιπέδου Ευαγγελάτου και Πρετεντέρη.

Οι αγρότες που πλήττονται από τα σχέδια λιτότητας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι για την μείωση του εισοδήματος τους που προβλέπει η Γερμανική κυβέρνηση, και ειδικά στη σχεδιαζόμενη κατάργηση των φορολογικών εκπτώσεων για το γεωργικό φόρο ντίζελ των οχημάτων τους.

Απ’ ότι διαβάζουμε στο διαδίκτυο οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και στις 8 Γενάρη, θα αποκλείσουν και τις 62 εισόδους και εξόδους του αυτοκινητόδρομου στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία για τρεις ώρες.

Επίσης μια εκπρόσωπος τύπου της Γερμανική Ένωση Αγροτών δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Τύπου ότι στις 11 Γενάρη, “ουσιαστικά θα κλείσουμε πέντε μεγάλα κέντρα logistics λιανικής, κλείνοντας τους δρόμους πρόσβασης”.

».Σε απάντηση στα σχέδια λιτότητας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, η Γερμανική Ένωση Αγροτών είχε ζητήσει μια εβδομάδα δράσης που ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου. Η ένωση αντιτίθεται, επομένως, στη σχεδιαζόμενη κατάργηση των φορολογικών εκπτώσεων για το γεωργικό φόρο ντίζελ και οχημάτων. Οι αγρότες της MV είχαν ήδη διαδηλώσει ενάντια στα σχέδια στο Βερολίνο με τα τρακτέρ τους.

δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Τύπου την Παρασκευή. «Και στις 11 Ιανουαρίου, ουσιαστικά θα κλείσουμε πέντε μεγάλα κέντρα logistics λιανικής,

κλείνοντας τους δρόμους πρόσβασης».Σε απάντηση στα σχέδια λιτότητας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, η Γερμανική Ένωση Αγροτών είχε ζητήσει μια εβδομάδα δράσης που ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου.. Οι αγρότες της MV είχαν ήδη διαδηλώσει ενάντια στα σχέδια στο Βερολίνο με τα τρακτέρ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: