Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΝΕΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ

Από τον Αντρέα Λοβέρδο το περιμέναμε, η Εύη Χριστοφιλοπούλου μας προέκυψε. Ο Μητσοτάκης έχει βαλθεί να προσφέρει πολιτική στέγη -και υπουργία- σε όλα τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ. Μετά τις γνωστές “μεταγραφές” Χρυσοχοϊδη, Φλωρίδη κ.α., σήμερα ανακοινώθηκε ότι και Χριστοφιλοπούλου προσχωρεί στην Ν.Δ.

Η συγκεκριμένη κυρία που υπήρξε Υφυπουργός Παιδείας καθώς και υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη δικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, το 2013, στην δήλωση της η οποία συνόδευε την είδηση μεταγραφής της, δεν φείσθηκε κολακευτικών χαρακτηρισμών για τον Κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ, ενώ αντίστοιχα και το κυβερνητικό κόμμα μόνο θετικά είχε να πει για την Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Η ιστοσελίδα protothema.gr που συνήθως έχει καλή πληροφόρηση από το Μέγαρο Μαξίμου, μας γράφει ότι έχει “κλειδώσει” η υποψηφιότητά της στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, κάτι που η ίδια θεωρεί “τιμητικό” για το πρόσωπό της. Αλλωστε βαδίζοντας στην συγκρότηση των κομματικών ψηφοδελτίων για τις προσεχείς ευρωεκλογές θα συναντήσουμε αρκετές μεταγραφές … της τρύπιας δεκάρας. Αυτό όμως που ξέρουμε και έχει αποδειχθεί διαχρονικά, είναι ότι λέξεις όπως ήθος, αρχές, ηθική, είναι άγνωστες στους πολικάντηδες μας.

Κάποιες φορές δεν χρειάζεται να αναφέρεις αναλυτικά περιστατικά και τοποθετήσεις για να σχολιάσεις την ποιότητα ενός ανθρώπου. Παρακολουθήστε τον διάλογο που είχε το νέο νεοδημοκρατικό απόκτημα με τον πρώην σύντροφο της στην βουλή Παναγιώτη Κουρουμπλή -ο οποίος έχει τα γνωστά προβλήματα με την όρασή του- και την άθλια εκφορά λόγου της.

vathikokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: