Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΠΑΓΚΑΛΟΣ : ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

«Τα γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο»
Την φυλάκιση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή όσα έγιναν παρουσία του κ. Τσίπρα με τον φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ, να λέει ότι όσοι δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να στέλνονται στα γκουλάγκ.
Ο πρώην υπουργός κλήθηκε να σχολιάσει το επικείμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο,
που έχει προκαλέσει ενδοκυβερνητικές τριβές. «Δεν έχω διαβάσει το σχέδιο νόμου και γι’ αυτό θέλω να είμαι προσεκτικός. Δεν θεωρώ όμως ότι πρέπει να διώκομαι επειδή μίλησα υπέρ του Χίτλερ. Πρέπει να διώκομαι όταν βγω και πω ότι το Άουσβιτς και το Νταχάου ήταν εκπαίδευση των Εβραίων για να εργάζονται καλύτερα και πιο τίμια, γιατί είναι κλέφτες και τοκογλύφοι. Τότε, πρέπει να με βάλει κάποιος στη φυλακή για να μάθω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

«Τα γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο», είπε, ενώ συνέχισε:

«Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα. Τον κάλεσε και τον χειροκρότησε. Δεν είναι χιούμορ».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Ο Μιχαλολιάκος όταν λέει "τι ωραίος που είναι ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους» ή ο χρυσαυγίτης που λέει ''το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κομμούνι'', τι είναι; Πρέπει να του κάνουμε ψυχανάλυση; Πού θα ξέρω εγώ αν το λέει ως αστείο; Όποιος επιβραβεύει και αποθεώνει φασισμούς – είτε είναι κόκκινοι είτε μαύροι – δολοφονίες ή γενοκτονίες, θα πρέπει να τιμωρείται» υπογράμμισε και κατέληξε. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: