Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ - ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εξαιρετικά επικίνδυνοι είναι οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων οι οποίοι έχουν παραβιάσει όλο τον ποινικό κώδικα. Τελευταίο τους θύμα ο αστυνομικός Γιώργος Ανδριτσόπουλος τον οποίο δολοφόνησαν στο Δίστομο. Δείτε ποιοι είναι οι αδίστακτοι κακοποιοί και ποια εγκλήματα έχουν διαπράξει. Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψή τους.  Αρχικά από τις φυλακές Τρικάλων στις 22/3/2013 είχαν αποδράσει 11 κακοποιοί, ωστόσο οι 2  συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά σε ένα ξωκκλησι στο χωριό Λογγάκι των Τρικάλων, ενώ ένας ακόμη συνελήφθη την επομενη μέρα στη Λάρισα. Οι υπόλοιποι 8 είναι όλοι τους "μπουμπούκια" και έχουν παραβιάσει όλο τον ποινικό κώδικα. Σε χρονικό διάστημα 2,5 μηνών, έχουν σκοτώσει δύο ανθρώπους, σε τουλάχιστον 10 περιπτώσεις δεν έχουν διστάσει να πυροβολήσουν και να πετάξουν χειροβομβίδες εναντίον αστυνομικών, ενώ συμμετέχουν σε επικίνδυνες ένοπλες ληστείες. Δείτε ποιοι ειναι και τι έχουν κάνει:


KOLA MARIAN ή MARJAN


Γεννήθηκε στις 27-07-1977 στην Αλβανία και είχε κατηγορηθεί oπως είχε έγραψε το vima.gr  για την αιματηρή συμπλοκή τον Φεβρουάριο του 2010 στον Βύρωνα με αστυνομικούς. Κατά την ανταλλαγή πυρών σκοτώθηκε από σφαίρα αστυνομικού ένας 25χρονος Βορειοηπειρώτης.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για τον πλέον επικίνδυνο και αιμοσταγή κακοποιό καθώς φέρεται να είναι εκείνος που σκότωσε την 25χρονη Κατερίνα στα Ισθμια αλλά και τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο.

  LULI FLAULANT


Γεννήθηκε στις 27-04-1986 στην Αλβανία. Είχε κατηγορηθεί τον Ιούλιο του 2011 ως αρχηγός σε πολυμελή συμμορία Αλβανών που λήστευε ηλικιωμένους στην περιοχή του Βόλου όπως είχε γράψει το vima.gr.  Στις 18 Μαΐου 2011 η συμμορία αυτή είχε εισβάλει σε σπίτι όπου διέμενε μια 55χρονη στον Βόλο για να τη ληστέψουν. Η γυναίκα βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα νεκρή. Ήταν δεμένη και φιμωμένη. Σχεδόν σε όλες τις ληστείες οι δράστες χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερη σκληρότητα κατά των ηλικιωμένων, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις τους χτυπούσαν, τους φίμωναν και τους έδεναν τα χέρια και τα πόδια με αυτοκόλλητες ταινίες.

LIKA EDISON


Γεννήθηκε στις 04-04-1988 στην Αλβανία.

SULAJ  FATOS 


Γεννήθηκε στις 24-02-1982 στην Αλβανία.

Οι δύο αυτοί κακοποιοί είχαν συλληφθεί την περίοδο 2011-2012 για κλοπές και ληστείες, ο δεύτερος στην Κέρκυρα.

KUPA ILIR


Γεννήθηκε στις 24-01-1986 στην Αλβανία και είχε συλληφθεί για διακίνηση όπλων και εκρηκτικών στη Θήβα.

CALA KLEMENT


Γεννήθηκε στις 10-06-1988 στην Αλβανία.

MURATAJ ADMIR


Γεννήθηκε την 01-08-1972 στην Αλβανία.

Για τους Κάλα και Μουρατάζ οπως είχε γράψει το vima.gr η αστυνομία πιστεύει οτι ανήκαν σε πολυμελή συμμορία αλβανών και ελλήνων κακοποιών η οποία είχε εξαρθρωθεί τον Ιανουάριο του 2013 από την Ασφάλεια Αττικής.

Τα μέλη της συμμορίας κατηγορήθηκαν ότι είχαν διαπράξει εννέα ληστείες και απόπειρες ληστειών σε τράπεζες, από τις οποίες αφαίρεσαν ποσά που ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ, δέκα κλοπές από κατοικίες καθώς και κλοπές οχημάτων. Επίσης φέρονται να διέθεταν ολόκληρο οπλοστάσιο με βαρύ οπλισμό (ανάμεσά τους ένα Καλάσνικοφ, γεμιστήρες, τρία πιστόλια Τοκάρεφ, ένα πιστόλι-στυλό, πέντε χειροβομβίδες και έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό) και να έχουν εμπλακεί σε δύο ένοπλες συμπλοκές με αστυνομικούς, στη διάρκεια των οποίων τραυμάτισαν τη μία φορά έναν αστυνομικό στις 4/10/2010 στο Άργος και την άλλη έναν οδηγό ταξί στις 23/5/2012 στο Παλαιό Φάληρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις μέλη της ίδιας συμμορίας έκοβαν κάγκελα στις προθήκες των τραπεζών.

LITA ERMAL


Γεννήθηκε στις 02-02-1978 στην Αλβανία και είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2012 για συμμετοχή σε ληστείες τραπεζών. Ο Λίτα συνελήφθη το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στο Περιστέρι μετά τη ληστεία που διέπραξε σε σούπερ - μάρκετ.

Ασύλληπτοι λοιπόν παραμένουν 7 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκηνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: