Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΝΙΚΗ ΤΟ 8% !!!!! ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΠΟΙΩΝ?

Αυτών που θα πάνε στο συνέδριο του Οκτωβρίου,
που εξήγγειλε ο αρχηγός της ελιάς-ΠΑΣΟΚ,για να εξαγνισθούν όλοι μαζί στην κολυμπήθρα του ΝΕΟΥ να βαυκαλισθούν μεταξύ τους το βαθύ ΠΑΣΟΚ μαζί με το ρηχό ΠΑΣΟΚ δηλ.αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα με τα εξοπλιστικά,τα μνημόνια και τα χαράτσια ,αυτοί που έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα και με κάθε θυσία να ντυθούν το μανδύα του νέου και να πουλάνε πολιτική κατά το δοκούν στα ρουφ καρντεν των ξενοδοχείων,
αυτοί που συμμετείχαν συνειδητά σε ψηφοδέλτια της δεξιάς ή στήριξαν αυτά χωρίς ενδοιασμούς,αλήθεια τι θα ενώνει όλους αυτούς? όταν δε μπορούν να κοιταχθούν στα μάτια ,όταν το μίσος θα είναι διάχυτο,ποιο θα είναι το νέο είτε ονομασθεί ελιά ή βελανιδιά και εκλεγεί ένα νέο πρόσωπο,πως θα γίνει σύνθεση όλων αυτών των προσωπικών απόψεων,που οι λοχαγοί έχουν γίνει όλοι στρατηγοί,ποιος θα υπακούει ποιον, ΑΡΑ λοιπόν αποστρατεία όλων αυτών για το καλό της κεντροαριστεράς και της πατρίδας.
ΠΡΌΤΑΣΗ: ανοικτή ηλεκτρονική δήλωση για συμμετοχή στο συνέδριο για νέες και νέους μέχρι 45 ετών και ανοικτή διαβούλευση των θέσεων και προτάσεων και η τελική σύνθεση στο συνέδριο.
Επιτροπή συνεδρίου να είναι φοιτητές,
από όλα τα πανεπιστήμια της χώρας μαζί με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και τους αρχηγούς άλλων κομμάτων αν συμμετέχουν.Το παλιό ΠΑΣΟΚ να έχει τιμητική παρουσία στις διαδικασίες χωρίς το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ,γιατί οι λίστες θα έχουν την τιμητική τους! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ,ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!!!!

πηγη: ένας πασόκος !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: