Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ

Μια πραγματικά ιδανική ομάδα ευρωβουλευτών στέλνει στις Βρυξέλλες η Νέα Δημοκρατία, πλήρως αντιπροσωπευτική του τρόπου με τον οποίο πολιτεύεται το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ είχε διαγραφεί επειδή δεν ψήφισε το 2ο Μνημόνιο αλλά τώρα θα δώσει τη μάχη για τη...σταθερότητα στους κόλπους του Λαϊκού Κόμματος το οποίο είχε στηρίξει όλα τα Μνημόνια και ανάγκασε τελικά τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει την κωλοτούμπα.

Η Μαρία Σπυράκη συμβολίζει εμφατικά το «είναι αυτό που νομίζεις» στις σχέσεις ΜΜΕ και Πολιτικής. Ήταν η φωνή της Νέας Δημοκρατίας και πριν γίνει ευρωβουλευτής, της αξίζει κάθε σχετική επιβράβευση από το κόμμα.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι ίσως ο μόνος κανονικός πολιτικός από αυτούς που εκλέγονται, αν και ο λόγος που συμπεριλήφθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο είναι ότι ο Σαμαράς είχε μείνει ικανοποιημένος από αυτόν κατά τη διοργάνωση του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Για τον Γιώργο Κύρτσο τι να πει κανείς; Παρόμοια,
αλλά όχι ίδια περίπτωση με τη Μαρία Σπυράκη καθώς είχε ασκήσει δριμύτατη κριτική τόσο στη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή όσο και στον Αντώνη Σαμαρά. Τελικά, όλα αυτά ξεχάστηκαν, για τη...σταθερότητα πάντα.

Τέλος, ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει γι' αυτή τη συνεισφορά της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης» στην Ευρωβουλή.

Είναι πραγματικά απίστευτο το ότι το κόμμα που προσπαθεί να μας πείσει στο εσωτερικό ότι μπορεί να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, φροντίζει να στείλει στην Ευρωβουλή ένα τόσο αλλοπρόσαλλο γκρουπ ανθρώπων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: