Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Συνεχίζεται η πραγματοποίηση συστηματικών και ουσιαστικών αστυνομικών ελέγχων, για την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικότητας, καθώς επίσης και για τον εντοπισμό και την σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδιωκτικά έγγραφα.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λαμίας, Χαλκίδας, Θήβας και Άμφισσας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, καθώς και από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Ιτέας και Λιδορικίου Φωκίδας, συνολικά οκτώ άτομα.
Χαρακτηριστικά αναφέρονται οι σημαντικότερες περιπτώσεις και συγκεκριμένα:

• Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης εννέα ετών, οκτώ μηνών και δεκαοκτώ ημερών, καθώς και χρηματική ποινή 2.900 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
• Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.
• Συνελήφθη χθες το πρωί στην Ιτέα Φωκίδας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 57χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 127.773,95 ευρώ.
Επίσης, συνελήφθησαν σε περιοχές της Λαμίας, της Θήβας, της Άμφισσας και του Λιδορικίου Φωκίδας, πέντε επιπλέον άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου για τα όπλα, απόπειρα κλοπής, μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και άλλα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ παρόμοιες τέτοιες στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: