Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΛΙΒΥΗ: ΝΕΚΡΟΣ 29ΧΡΟΝΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ. ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ

Ένας 29χρονος Έλληνας και ένας αλλοδαπός, μέλη πληρώματος δεξαμενόπλοιου ελληνικών συμφερόντων, έχασαν τη ζωή τους μετά από επίθεση πολεμικού αεροσκάφους.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Λιβερίας, δέχθηκε επίθεση σε λιμάνι της Λιβύης από πολεμικό αεροσκάφος αγνώστων στοιχείων.
Δύο νεκροί - δύο τραυματίες
Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους δύο μέλη του πληρώματος, ο ένας Ελληνας, 29 ετών και τραυματίστηκαν ακόμη δύο.
Για το τραγικό περιστατικό το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο της εταιρείας που διαχειρίζεται το πλοίο.
Το δεξαμενόπλοιο ARAEVO,
που μετέφερε 12.600 τόνους πετρέλαιο, βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Ντέρνα Λιβύης, με συνολικά είκοσι έξι 26 άτομα πλήρωμα, εκ των οποίων τρεις Έλληνες και είκοσι τρεις αλλοδαποί (21 Φιλιππινέζοι, δύο Ρουμάνοι).
Για περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί το υπουργείο Εξωτερικών για τις, κατά λόγο αρμοδιότητας, δικές του ενέργειες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το παρακάτω σχόλιο το έστειλα στο ακροδεξιό ΚΑΡΤΕΡΙΑ και το» έκοψαν τα κομματόσκυλα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΛΑΚΑ του Καμμενου
ο Καμμενος ο εθνικός μαλάκας ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει δεύτερος. Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική. Το ότι αυτός ο άνθρωπος μπήκε στη βουλή είναι δείγμα τρομερής παρακμής».
Αλλα τώρα τελείωσε, και άντε και εσείς σιγά σιγά να πάτε στην μαμά σας την ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΓΕΛΟΙΕ.