Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΣΑΜΑΡΑ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ" ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ 72.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Άλλη μια πρόκληση πρώτου μεγέθους, απ αυτούς που έχουν μάθει να χρησιμοποιούν το κράτος βιλαέτι τους αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Real news.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν προκηρυχτούν οι εκλογές άλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος, ο υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης φροντίζει ώστε να εξασφαλίσει για την «ιδιαιτέρα» του, την επικεφαλής του γραφείου του, Αναστασία Ρόβα, μια πλουσιοπάροχα αμειβόμενη, με τα λεφτά φυσικά των ελλήνων πολιτών, θέση στην Μόνιμη ελληνική αντιπροσωπία στις Βρυξέλλες.

Η κυρία, λοιπόν αυτή, διορίζεται στη Μονάδα Οικονομικής και Δημοσιονομικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης μέχρι το τέλος του 2017, με ετήσιες απολαβές 72.000 ευρώ!

Οι τύποι είναι απίστευτοι!! Ακόμα και τις τελευταίες ώρες που βρίσκονται στις κυβερνητικές καρέκλες τους δεν διστάζουν να προκαλούν βάναυσα τον ελληνικό λαό με τα απίστευτα ρουσφέτια που κάνουν στα «δικά τους παιδιά».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το παρακάτω σχόλιο το έστειλα στο ακροδεξιό ΚΑΡΤΕΡΙΑ και το» έκοψαν τα κομματόσκυλα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΛΑΚΑ του Καμμενου
ο Καμμενος ο εθνικός μαλάκας ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει δεύτερος. Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική. Το ότι αυτός ο άνθρωπος μπήκε στη βουλή είναι δείγμα τρομερής παρακμής».
Αλλα τώρα τελείωσε, και άντε και εσείς σιγά σιγά να πάτε στην μαμά σας την ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.