Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

"ΌΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ, ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ"

Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπολύει ο Γιώργος Παπανδρέου με συνέντευξή του στη Realnews, μιλώντας πρώτη φορά ευθέως για ανατροπή της κυβέρνησής του από το διάδοχό του στο ΠΑΣΟΚ.
Στην ερώτηση αν όντως πρότεινε τον Ευ. Βενιζέλο στη θέση του Πρωθυπουργού της κυβέρνησης ειδικού σκοπού, το αρνείται και τονίζει: «Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν συνέβαλε στην ανατροπή; Υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες, δηλώσεις, καταγεγραμμένα γεγονότα». Όπως, μάλιστα, αναφέρει «στις Κάννες πήγα μόνο με τυπική κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είχα ήδη ανατραπεί».
Κληθείς δε να σχολιάσει το γεγονός ότι η Χαρ. Τρικούπη παρέδωσε το πόρισμα για τα οικονομικά στον εισαγγελέα,
δηλώνει: «Φτάνει πια με τα υπονοούμενα και τις διαρροές που κλείνουν το μάτι σαν να μου προτείνουν κάποια υπόγεια συναλλαγή ή να εκβιάζουν για να εξαγοράσουν τη σιωπή μου. Δεν συναλλάσσομαι και δεν φοβάμαι τίποτα».
Ο Γ. Παπανδρέου, στη συνέντευξή του στη Realnews, τοποθετείται αναλυτικά για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να ιδρύσει το Κίνημα, τις συνεργασίες που θα επιδιώξει μετά τις εκλογές, αλλά και για το πώς οδηγήθηκε η χώρα στο μνημόνιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ





Στον Βασίλη Σκουρή

Δεν υπάρχουν σχόλια: