Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - H AΝΝΑ ΜΙΣΕΛ AΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟ ΤΕΚΝό

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΝ 21o ΑΙΩΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ...
Στην εκλογική Περιφέρεια της Α’ Αθηνών θα είναι τελικά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου ο Βασίλης-Φοίβος Αξιώτης, αναφέρει η σχετική είδηση για τον πρώην υποψήφιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.
Ο ταλαίπωρος Αξιώτης έχει πληρώσει πολύ ακριβά την αγάπη του για τη ΝΔ.
Ο άλλοτε υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, που υποχώρησε υπέρ του Ανδρέα Παπαμιμίκου, κρίνοντας ουσιαστικά τη μάχη για την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ το 2010, είναι από τα στελέχη στα οποία ποντάρουν το Μέγαρο Μαξίμου και η Συγγρού, προκειμένου να επέλθει ανανέωση στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας.
Τότε ήταν που θυσιάσθηκε για τον εγκεφαλικό Παπαμιμίκο που μας εντυπωσιάζει με τις επιτυχίες του στο λαικό πεντάγραμμο.
Τώρα ο ταλαίπωρος Αξιώτης,
-που είναι φτυστός ο Παπακαλιάτης- προετοιμάζονταν σκληρά να κατέβει στη Β΄Αθήνας, είχε μάλιστα προλάβει να δώσει ήδη και μια ομιλία στην περιοχή.
Ξάφνου τον ειδοποίησαν από τη Συγγρού ότι παίρνει το πούλο από την Β΄ Αθήνας και κατεβαίνει στην Α΄ Αθήνας!
Ο λόγος; Ακούστε τον ώστε να συνειδητοποιήσετε, για μια ακόμη φορά, ότι η πολιτική και το πολιτικό προσωπικό της υπανάπτυκτης αυτής εδώ χώρας βρίσκεται κάπου στον μεσαίωνα.
Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου τον κατασπάραξε στην κυριολεξία γιατί θα την καβαλούσε στην λίστα με τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο της  Β΄ Αθήνας. Το δεύτερο γράμμα (ξ) του επωνύμου του, θα του επέτρεπε να είναι πρώτος στη λίστα και η Ασημακοπούλου κάτω από αυτόν.
Η Αννα Μισέλ κίνησε γη και ουρανό ώστε ο νεαρός να μην την καταπακώσει και κατάφερε να τον πετάξει στα θηρία της Α΄ Αθήνας.
(Αντίστοιχες υστερίες έκανε παλαιότερα και ο Αχιλλέας Καραμανλής, όπως επίσης και η Αννα Διαμαντοπούλου με την ομώνυμή της (επώνυμο) Κατερίνα Διαμαντοπούλου.)

Οσοι έχετε την ψευδαίσθηση ότι η Κολομβία των Βαλκανίων βρίσκεται πολιτισμικά στον 21ο Αιώνα είστε βαθιά νυχτωμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: