Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 68ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΤΑ «ΜΠΟΜΠΕΣ» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 68χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές για εμφιάλωση και διακίνηση νοθευμένων ποτών.
Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για πλαστογραφία, διάθεση προς πώληση προϊόντων εγκλήματος, αλλά και παράβαση του τελωνειακού και φορολογικού κώδικα.
Ο συλληφθείς μαζί με τον 38χρονο γιο του, που αναζητείται, είχαν εγκαταστήσει παράνομα εμφιαλωτήριο οινοπνευματωδών ποτών, στις Αχαρνές και στο Ίλιον, τα οποία και διακινούσαν.
Οι δύο άνδρες είχαν στήσει ολόκληρο σχέδιο δράσης, καθώς συνέλεγαν άδειες φιάλες και χαρτοκιβώτια αλκοολούχων ποτών από κάδους ανακύκλωσης,
έξω από κέντρα διασκέδασης και σούπερ μάρκετ. 
Στην συνέχεια, προμηθεύονταν από άγνωστα άτομα την πρώτη ύλη και κατόπιν επεξεργασίας της, την εμφιάλωναν. Ακολούθως, τα τοποθετούσαν στα χαρτοκιβώτια και τα διέθεταν σε καταστήματα χονδρικής και λιανικής πώλησης, χωρίς παραστατικά - τιμολόγια.


Από τις έρευνες σε σπίτια και αυτοκίνητα κατασχέθηκαν 2.928- φιάλες οινοπνευματωδών ποτών που έφεραν σήματα -51- διαφορετικών εταιρειών, 6 δεξαμενές περιέχουσες υγρό αγνώστου συστάσεως, υλικοτεχνικός εξοπλισμός εργαστηρίου εμφιάλωσης, 6.910 ευρώ και 1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο. διακίνησης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.






Δεν υπάρχουν σχόλια: