Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΖΩΗ;

Μια προκλητική επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη έκανε σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά πήρε την απάντηση που χρειαζόταν από τον υπουργό Οικονομικών. 
Ολα ξεκίνησαν όταν ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε φραστικά στον υπουργό Οικονομικών, κατηγορώντας τον πως κάνει αντίσταση σε Μνημόνια και Θεσμούς από την πισίνα του, με τον κ. Βαρουφάκη να του απαντάει αμέσως.
Ο βουλευτής της ΧΑ είπε απευθυνόμενος στον κ. Βαρουφάκη:
«Εγώ τώρα θα γυρίσω στη φυλακή και στο 2 επί 2 κελί μου, γιατί εσείς με κλείσατε εκεί, ενώ εσείς θα πάτε στην πισίνα σας να πιείτε κοκτέιλ. Ετσι είναι εύκολο κάνετε αντίσταση σε Μνημόνια και Θεσμούς».
Η αντίδραση του υπουργού Οικονομικών ήταν άμεση και απόλυτα σωστή, αφού είπε στον προφυλακισμένο βουλευτή:
«Δεν είστε φυλακή επειδή κάνατε αντίσταση. Είστε φυλακή για συμμετοχή σε εγκληματική δραστηριότητα. Στη φυλακή σάς έστειλε η ελληνική Δικαιοσύνη».
ΣΧΟΛΙΟ: Μπορεί ο Βαρουφάκης,
να τα χει κάνει μαντάρα στην διαπραγμάτευση, μπορεί με τις δηλώσεις του να προκαλεί συνεχώς πρόβλημα στην χώρα, αλλά σήμερα προσέφερε μια υπηρεσία στη Δημοκρατία, βάζοντας στη θέση του τον προφυλακισμένο χρυσαυγίτη βουλευτή Κασιδιάρη και γι αυτό του αξίζει ένα μπράβο. Μακάρι την ίδια στάση να επιδείκνυε και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, σταματώντας να παρέχει προστασία στους χρυσαυγίτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: