Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ
«Αποτελεί πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας, και ιδιαίτερα από την στιγμή που ο πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά τη διαπραγμάτευση διασφαλίζοντας τη λαϊκή εντολή» δηλώνει στην εφημερίδα Realnews ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑνΕλ Πάνος Καμμένος.
Δείτε τι έλεγε
‘’ΕΠΕΣΕ’’ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ
Κανείς φυσικά δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από όσους άλλους συκοφαντήθηκαν τότε με απώτερο σκοπό να καλυφθούν τα εγκλήματα της εποχής Καραμανλή.
Εξάλλου, πώς να ζητήσεις συγγνώμη όταν στη διασπορά τέτοιων μύθων βασίζεις την πολιτική σου εξέλιξη και επιβίωση; 

Θυμίζω ότι η περίφημη κ. Γεωργαντά έφτασε να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλλη...νες ενώ ο Κώστας Καραμανλής εξακολουθεί από κάποιους να θεωρείται «πολιτικό κεφάλαιο».
Το πρόβλημα είναι ότι με όλα αυτά τα παραμύθια,
επιτεύχθηκε ένας τρομερός διχασμός των Ελλήνων πολιτών που έφτασε στο σημείο να γεννήσει μέχρι και τη Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς, θα χρειαστούν αρκετά χρόνια για να εκλείψουν οι καταστροφικές συνέπειες όλων αυτών των ψεμάτων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με ενέργειες της λαοφιλούς κυβέρνησης και προσωπικά του ίδιου του Πρωθυπουργού της χώρας,κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και είναι στην διάθεση του κόΖμου,η νέα ποιότητα σανού,η λεγόμενη BRICS,είναι λίγο ακριβότερη αλλά αξίζει τον κόπο,τρως και πιστεύεις μέχρι κι ότι μας χρωστάνε οι Ευρωπαίοι τα δανεικά που τους δώσαμε