Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

«ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ» – 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΤΑΣΙΑ- ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΩΣ ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ… ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

«Οι τουρίστες έρχονται για τις παραξενιές, όπως στην Ινδία» – «Τί θα κάνει ο Σύρος σε αυτόν που κάνει μπάνιο στη θάλασσα;» – Υπόσχεται καταυλισμούς και λέει πως έκαναν λάθος με τον όγκο των μεταναστών που θα έρχονταν στη χώρα

Στη δημιουργία καταυλισμών για τη φιλοξενία των μεταναστών προχωρά άμεσα η κυβέρνηση σύμφωνα με την υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία μιλώντας στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» αποκάλυψε ότι αλλάζει άρδην το σχέδιο της κυβέρνησης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
viktorias01
Πλέον από τα μισθωμένα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα περνάμε στους καταυλισμούς των 2.000 αλλοδαπών έκαστος, καθώς η κατάσταση τείνει να βγει εκτός ορίων. 
Η κυρία Χριστοδουλοπούλου αποκαλύπτει επίσης ότι από τον Αύγουστο θα φτάσουν τα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ενωση για τη σίτιση των προσφύγων,
ενώ μέχρι τότε θα τους σιτίζει ο Στρατός. Οσον αφορά δε το πλήγμα στον τουρισμό από την εικόνα των πεινασμένων και εξαθλιωμένων μεταναστών στα νησιά μας, έδωσε μια «προχωρημένη» απάντηση:
«Ο τουρίστας γνωρίζει πού έρχεται. Εξάλλου οι τουρίστες πάνε όπου υπάρχουν παραξενιές. Πάνε στην Ινδία όπου πεθαίνουν τα παιδιά στον δρόμο, δεν έχω δει να έχει ανακοπεί το τουριστικό ρεύμα.  Πάνε στην Αίγυπτο όπου κοιμούνται οι άνθρωποι στα νεκροταφεία. Γιατί δηλαδή, τι θα κάνει ο Σύρος σε αυτόν που πάει για μπάνιο;». Τέλος, τόνισε πως τη Δευτέρα θα μεταβεί στη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τη διαχείριση του ζητήματος των προσφύγων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: