Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΧΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ DREAM TEAM ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

Του Βαγγέλα η καρδιά είναι μεγάλη και τους χωρά όλους! Περιμένουμε με αγωνία Σουφλιά και Λιάπη!

Ο κενταυρίτης-ρέιτζερ «Γ@μησε τον π@ουστη τον Γιωργάκη, Βουλγαράκηηηη Βουλγαράκηηηη» αναβαπτισμένος και αυτός, πήρε διαβατηριάκι πολιτικής επανάκαμψης από τον κολλητό Μειμαράκη. Ας θυμηθούμε μαζί μερικές παλιές καλές δημοκρατικές στιγμές, ύψιστου πολιτικού πολιτισμού του Γ. Βουλγαράκη…

Τι συμβαίνει…
Δεν είναι απλά οτι διάφορα συστηματάκια και υποσυστηματάκια δουλεύουν οργανωμένα,
για το ξέπλυμα της διακυβέρνησης Καραμανλή. Πρόσωπα που είχαν πρωταγωνιστήσει στην αμαρτωλή εξαετία επανακάμπτουν και μπαίνουν στην σειρά της πολιτικής ενεργοποίησης.
Ήδη ο Θόδωρος Ρουσόπουλος επανέκαμψε, ο Πάκης μπούκαρε από τη μπροστινή πόρτα του προεδρικού μεγάρου ενώ ο αλήστου μνήμης Βουλγαράκης συναντήθηκε  στη βουλή με τον Βαγγέλη Μειμαράκη ουσιαστικά δίνοντας σήμα επανάκαμψης στο γαλάζιο στρατόπεδο.
Την είδηση μάλιστα δημοσιοποίησε ο Βουλγαράκης με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο πρώην υπουργός  στο σχόλιο του αναφέρθηκε στη φιλία που διατηρεί με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και «στο κάλεσμα που έλαβε για συστράτευση».
voulgarakis2
Είναι πραγματικά άξιο απορίας τι είδους συστράτευση είναι αυτή και πώς ονειρεύονται τελικά εκεί στη Συγγρού το μέλλον της ΝΔ και με ποια πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: