Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΛΑΣΠΗ

Πέντε χρόνια τώρα διαδικτυακοί σκουπιδιάρηδες  και ψεκασμένοι μουτζαχεντίν, ορκισμένοι εχθροί της παράταξης δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή να προσπαθούν να λασπολογούν με φαντασιώσεις και μυθεύματα.

Δηλητηρίασαν την κοινωνία με την μπουρδολογία τους με μοναδικό στόχο να καταστρέψουν την προσωπικότητα των αντιπάλων τους. Από το στόχαστρό τους έχουν περάσει σχεδόν όλα τα στελέχη της παράταξης. Στόχος να μείνει η λάσπη και κάτι από το αποτύπωμα της χυδαιότητας. Λέγε λέγε κάτι θα μείνει… 
Ποιος θυμάται οτι ο Καμμένος καταδικάστηκε για τα CDS και τις βρωμιές προς τον Παπανδρέου. 
Τώρα οι εργολάβοι της  χυδαιότητας λόκαραν στον στόχο τους,
την Φώφη. Τα «τέρατα» που συμβαίνουν γύρω μας τα καταπίνουν μεμιάς… Άλλωστε όπως λέει και ο  Τάσος Βαίτσης«σας πείραξε ντεμέκ η »πρόωρη συνταξιοδότηση» της καρκινοπαθούς Φώφης αλλά όχι τα παράνομα επιδόματα της μητέρας της ΠτΒ και ο διορισμός της στο ΕΣΡ (το υπόλοιπο… δεν γράφεται, είναι σόκιν αλλά συμφωνούμε απολύτως)
Διαβάστε το σχόλιο του Αντώνη Βασιλόπουλου για το θέμα:
«Βλέπω τρολιάρικα χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» κατά της Φώφης Γεννηματά με τη γνωστή τακτική του ανεμιστήρα του στιλ «αρχηγός ετών 52 συνταξιούχος».
Δεν υπερασπίζομαι την αρχηγό του ΠΑΣΟΚ- ας το κάνει μόνη της- αλλά ως δημοσιογράφος οφείλω(ουμε) την αλήθεια: Η Γεννηματά έχει κάνει μαστεκτομή (Καρκίνος) αφαίρεση στήθους και λεμφαδένων. Και ο συναξιοδοτικός νόμος θεωρεί την ασθένεια αυτή ως μόνιμη αναπηρία (αναπηρική σύνταξη). Ολα τα άλλα είναι αθλιότητες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: