Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΓΕΛΑΕΙ Ο «ΚΟΣΜΟΣ» Κ. ΜΑΚΑΡΩΝΑ

Η χθεσινή συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση της δεύτερης δέσμης των προαπαιτούμενων μέτρων που ανοίγουν τον δρόμο για το τρίτο μνημόνιο, ήταν ομολογουμένως επεισοδιακή!
Και ενώ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, έκλεψε την παράσταση με τους μορφασμούς της, τη στιγμή που τοποθετείτο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  Φωφη Γεννηματά και με το επίμαχο βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προσωπικά με εξέπληξε ένα άλλο στιγμιότυπο, το οποίο δεν μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο….
Είναι η στιγμή που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός της «πρώτης αριστερής κυβέρνησης» στην πολιτική ιστορία του τόπου,  Πάνος Καμμένος, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο  για καταλήστευση της δημόσιας περιούσιας από τους πασόκους, που όπως είπε χαρακτηριστικά, τα «αρπάζανε» τόσα χρόνια, με τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, βουλευτή Ηρακλείου των ΑΝΕΛ, Γρηγόρη Μακαρώνα, να χειροκροτάει με πάθος τον πρόεδρο του για την τοποθέτηση του!
Προφανώς ο κ.Μακαρώνας για να χειροκροτάει και να επιδοκιμάζει με τόσο πάθος τον κ. Καμμένο, συμφωνεί με αυτή την άποψη!
Όμως γελάει ο κόσμος…
Όχι τίποτε άλλο, γνωριζόμαστε όλοι στο Ηράκλειο!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: