Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΑ! ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ 60%

ΣΤΟ 61% ΤΟ ΟΧΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Οι πολίτες δεν χαμπαριάζουν και προτιμούν το τσίρκο και το χυμαδιό των πολιτικών απατεώνων της κυβέρνησης Τσίπρα παρά να ξαναδούν τα ζόμπι της πολιτικής να σουλατσάρουν σε πλατείες και κανάλια.
Όλα δείχνουν οτι η εμφάνιση του παντελονάτου της Ραφήνας, του Κώστα του Καραμανλή (όπως και πολλών προσωπικοτήτων και πολιτικών που είναι απαξιωμένοι στη συνείδηση του κόσμου) υπέρ του ΝΑΙ λειτούργησε καταλυτικά για μια πολύ μεγάλη μερίδα πολιτών. Έδειξαν ότι δεν χαμπαριάζουν και προτιμούν το τσίρκο και το χυμαδιό των πολιτικών απατεώνων της κυβέρνησης Τσίπρα παρά να ξαναδούν τα ζόμπι της πολιτικής να σουλατσάρουν σε πλατείες και κανάλια.
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε και «ιατροδικαστικά» ο πολιτικός θάνατος του Α. Σαμαρά. Ο άνθρωπος που δεν έχει καταλάβει οτι εδώ και 6 μήνες οτι είναι πολιτικά νεκρός,
πίστεψε οτι είναι ο νέος εθνάρχης της δεξιάς και γυρνοβολούσε όλη την εβδομάδα με ανούσιες δηλώσεις που έστελναν κατά χιλιάδες τον κόσμο στο ΟΧΙ. Στην ίδια συνομοταξία Γεωργιάδης και Βορίδης οι οποίοι είχαν πιάσει μέρα νύχτα στασίδι στα κανάλια αηδιάζοντας τους πολίτες. Μια από τα ίδια και τα κανάλια τα οποία από Δεκέμβριο 2014 έως Μάρτιο 2015 αποθέωναν τον Τσίπρα και σήμερα τον σκίζουν. Κάνεις πλέον δεν τους εμπιστεύεται ούτε καν για τον καιρό.
Ο κόσμος με θυμό έδωσε μια ακόμη ευκαιρία στο τσίρκο μεντράνο του Μαξίμου φωνάζοντας ρυθμικά με μια φωνη: «Δωστους -μια-ακόμη-ευκαιριάαα…. »
Η χώρα βαδίζει πλέον στα τυφλά και το μόνο που μας σώζει είναι η μεταφορά της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου την ερχόμενη εβδομάδα….
Η πρώτη εκτίμηση που έδωσαν     
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος για το δημοψήφισμα εμφανίζει το «Οχι» με οριακό προβάδισμα.
Συγκεκριμένα:
Για τον ALPHA η εταιρία Marc δίνει προβάδισμα 52% υπέρ του «Οχι» και 48% υπέρ του «Ναι».
Για το Mega η εταιρία GPO δίνει προβάδισμα 51,5% στο «Οχι και 48,5% το «Ναι»
Για τον ΑΝΤΕΝΝΑ η Metron  Analysis δίνει προβάδισμα 49% στο «Οχι» και 46% στο «Ναι».
“Ολα τα παραπάνω στοιχεία δεν προκύπτουν από exit poll αλλά από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που διενέργησαν οι εταιρίες για την πρόθεση ψήφου.
Στο δείγμα των ερωτηθέντων στις σχετικές δημοσκοπήσεις δεν περιλαμβάνονται ψηφοφόροι που προσήλθαν στις κάλπες αργά το απόγευμα ή λίγο πριν το κλείσιμο τους.
Ξεκάθαρη εικόνα του αποτελέσματος όπως έχει γνωστοποιήσει η Singular Logic θα υπάρξει στις 21:00 απόψε οπότε θα έχει συγκεντρωθεί το 10% των αποτελεσμάτων αναλογικά κατανεμημένα στην επικράτεια.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 19:00 και σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή κινήθηκε στο 65%, στο όριο των εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου 2015.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΤΗΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ??????