Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ

Στα σαλόνια του Xίλτον γεννήθηκε το χειρότερο μνημόνιο!
O JOSEF KAPA επανέρχεται και καλωσορίζει το χειρότερο μνημόνιο όλων των εποχών που όμως δεν πρέπει να το λέμε μνημόνιο ούτε να λέμε οτι ειναι το χειρότερο .  Αναλαμβάνει στο χαλαρό τον ρόλο του ιστορικού του μέλλοντος και μας καλεί να διαλέξουμε και εμείς έναν ρόλο στην παράσταση που ξεκινάει (εκλογές)
Αν και ο ιστορικός του μέλλοντος όταν θα αρχίσει να γράφει το κεφάλαιο »Ελλάδα 2010-2015» αναμένεται να αλλάξει επάγγελμα, ας μπούμε λίγο στη θέση του και ας δούμε έστω επιγραμματικά, τι έγινε το ’10 και σήμερα.
Στις 23 Απριλίου 2010 ο ΓΑΠ υπέγραψε το μνημόνιο # 1, σημαντικά ελαφρύτερο από το σημερινό όπως κι αν το δεις… Στις 5 Μαίου έγινε μια από τις μεγαλύτερες πορείες διαμαρτυρίας που σημαδεύτηκε από την δολοφονία 3 ανθρώπων. Ενός άνδρα και δυο γυναικών μια εκ των οποίων έγκυος.
Από τον Ιούνιο του ’11 και μετά πλήθος αγανακτισμένων νεοαριστεριστών και ακροδεξιών εγκαταστάθηκε στο Σύνταγμα ως τον Οκτώβρη που ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο.
Ο Τσίπρας έσκιζε μνημόνια, ο Καμμένος καλσόν,
ο Κουρουμπλής καθοδηγούμενος από την κόρη του αποχωρούσε από το ΠΑΣΟΚ καταψηφίζοντας,η Σ.Σακοράφα μεταμορφωνόταν σε Ρόζα Λούξεμπουργκ και ο Β.Οικονόμου δεν μπορούσε να βάψει τα χέρια του με μνημονιακό αίμα.
Εν τω μεταξύ δημοσιογράφοι προπηλακιζόταν , βουλευτές γιαουρτώνονταν και χαρακτηρίζονταν για πάντα δωσίλογοι και προδότες και ενδιάμεσα γεννιόταν το κοκκινόμαυρο τέρας που στην ωρίμανση του κατέληξε στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Πέντε μόλις χρόνια αργότερα, στα σαλόνια του Χίλτον γεννήθηκε το χειρότερο μνημόνιο στην ιστορία.
Αλλά σε αυτό το μνημόνιο οι αγανακτισμένοι είναι στις παραλίες συνεπαρμένοι από την μέθη της εξουσίας και των προνομίων της, ο Τσίπρας υπογράφει ότι βρει μπροστά του και ο Καμμένος αναζητείται από το silver allert, ο Κουρουμπλής είναι μνημονιακή Υπουργάρα, η Σακοράφα κάνει γαργάρες και ο Β.Οικονόμου είναι στη Ν.Δ.
Για την ελληνική κρίση οι πολιτικοί φέρουν μεγάλη ευθύνη. Γιατί αντί να φέρουν την κοινωνία με υπευθυνότητα στο ύψος των περιστάσεων, βούτηξαν μαζί της στο βούρκο του λαικισμού, προ ελαχίστων εξαιρέσεων.
Την μεγαλύτερη όμως και πιο εμετική ευθύνη την κουβαλάνε τα δήθεν κινήματα και οι καλοπληρωμένοι opinion leaders τους.
Μοιραία και επικίνδυνα, βούλιαξαν τη χώρα στο διχασμό και την αμεριμνησία και τώρα χάσκουν περιμένοντας να τελειώσει η θερινή σαιζόν παρά την βίαιη συμφωνία.
Τόσο ψέμα έχει χρόνια να ειπωθεί δημόσια,έτσι ανερυθρίαστα ίσως δεν ξαναειπώθηκε ποτέ.
Και από την δήθεν αριστερά και από τις κινηματικές ουρές της.
Τώρα που η συλλογική αυταπάτη αποκαλύφθηκε πλήρως ο μεγάλος αυτουργός του εγκλήματος από δω και μπρος θα είναι ο καθένας μας προσωπικά.
Η παράστασή αρχίζει τώρα, στις εκλογές που έρχονται. Ο καθένας ας διαλέξει ρόλο στην ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: