Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

(ΒΙΝΤΕΟ) ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΗ Ν. ΥΟΡΚΗ!

ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ…

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Mega, που είναι ανταποκριτής στη Νέα Υόρκη, ο Μιχάλης Ιγνατίου φαίνεται πως έχει καλλιεργήσει μια πολύ… καλή σχέση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Εξάλλου, ο δημοσιογράφος έβγαλε πρόσφατα βιβλίο, όπου στο μεγαλύτερο μέρος του κατηγορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου για την οικονομική κατάσταση της χώρας, κάνοντας λόγο για μεγάλες ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού στη διαχείριση της κρίσης και αναφερόμενος σε κάποια μυστική σύσκεψη στο Λουξεμβούργο το 2009 όπου οι Ευρωπαίοι υποτίθεται ότι πρότειναν τη σύναψη ενός μίνι μνημονίου χωρίς την συμμετοχή του ΔΝΤ.
Βέβαια, το βιβλίο του Ιγνατίου, που αθώωνε τους πάντες και φόρτωνε τα… πάντα στον Παπανδρέου,
κατέκρινε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κάνοντας λόγο για «ψεύτες, συκοφάντες, πληρωμένους κονδυλοφόρους και δήθεν αποκαλύψεις».
«Ο κ. Ιγνατίου, προστίθεται σε όσους προστατεύουν συγκεκριμένα πρόσωπα και τις εγκληματικές τους πολιτικές, που είχαν τεράστιες ευθύνες για την κρίση. Και συγκεκριμένα, τις κυβερνήσεις Καραμανλή», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.
Η απάντηση τότε του κ. Ιγνατίου ήταν αν μη τι άλλο μικροπρέπεια, καθώς στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί το ρεπορτάζ του και το βιβλίο του έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, επιτιθέμενος προσωπικά στον κ. Παπανδρέου και στο ΚΙΔΗΣΟ, απαξιώνοντας την εκλογική του επίδοση τον Ιανουάριο, κάτι που ουδεμία σχέση είχε με το βιβλίο του!
«Περισσότερο από κάθε βιβλίο, από κάθε δημοσίευμα, από κάθε αποκάλυψη, σημασία έχει η γνώμη του ίδιου του ελληνικού λαού, ο οποίος κρίνει και τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.  Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, πήρε μια γεύση στις τελευταίες εκλογές. Εκτός αν δεν αντιλήφθηκε ούτε αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα. Ο ελληνικός λαός έκρινε την πρωθυπουργία του», επισήμανε μεταξύ άλλων.
Τώρα, λοιπόν και λίγο πριν αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη ο Αλέξης Τσίπρας είχε μία χαλαρή συζήτηση με τους δημοσιογράφους που κάλυψαν το ταξίδι του. Βέβαια, δεν έλειπε ο Μιχάλης Ιγνατίου, τον οποίο άρπαξε ο πρωθυπουργός και είχαν έναν θερμό εναγκαλισμό, λέγοντας του: «Έλα Μιχάλη…». Φυσικά, δεν προξενεί καθόλου εντύπωση, αφού εδώ και καιρό τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ χρησιμοποιούν το βιβλίο του κ. Ιγνατίου και τα όσα καταμαρτυρά στον κ. Παπανδρέου ως… θέσφατο, ενώ και στην παρουσίαση του βιβλίου του έκαναν παρέλαση όλοι οι δήθεν αντιμνημονιακοί βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εξάλλου, είναι γνωστό πως στην Ελλάδα πουλάει το αντιμνημόνιο και η συνωμοσία και πάνω σε αυτά πολλοί έχτισαν καριέρες…!
Το στιγμιότυπο με τον θερμό εναγκαλισμό Τσίπρα-Ιγνατίου στο 01.30 του παρακάτω βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: