Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

(ΒΙΝΤΕΟ) ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΘΙΑΣΟ

Θα «επέρασε όμορφα» η παρέα χτες στο gazarte! 
Σίγουρα ο Λάκης θα διηγήθηκε στον Ολάντ πόσο γέλιο έπεφτε στο Αλ Τσαντίρι όταν ασχολούνταν μαζί του, όταν τον έλεγε Ολαντρέου, όταν καλούσε τον Τσίπρα να τα κάνει «κ@λο» με την Ευρώπη, όταν στήνονταν το αντιμνημονιακό τσίρκο, όταν έκανε τα ιεροκυρήγματα του διχασμού και του λαϊκισμού, όταν… «αποκάλυπτε» με την σάτιρά του την εγκληματική διακυβέρνηση Καραμανλή. Θα του είπε σίγουρα πώς  και πόσο στήριξε τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου όταν ο ψύχακιας Σαρκοζί ανέβαινε στα τραπέζια στις Κάννες. Τι αγώνα έδωσε τότε ενάντια στην ευρωπαϊκή δεξιά, τον πραγματικό εχθρό!!
Και βέβαια θα έδειξε στον Γάλλο Πρόεδρο στο κινητό του το βίντεο με τη συνέντευξή του στο ΟΛΑ οπου έκανε χαβαλέ με τον Θεμο και έλεγε πως θα τον έπαιρνε στον θίασο του (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ).  
Τι χιούμορ, τι χοντροχαβαλες ενάντια στο… σύστημα. Τι ωραία που πέρναγε η τρελοπαρέα! Τότε που ο ΕΝΦΙΑ θα έπεφτε σε μια μέρα,
τότε που η πλατεία Συντάγματος ήταν γεμάτη και όλοι χόρευαν ενωμένοι στους τρισκατάρατους δοσίλογους !
Φανταζόμαστε οτι ο Λάκης θα διατύπωσε και επισήμως την πρότασή του (να πάρει τον Ολάντ στον θίασο) μιας και τον είχε από κοντά χτες τον Γάλλο Πρόεδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: